Ultra Confort Balm
  •  Ultra Confort Balm

Ultra Confort Balm

Ultra Comfort Balm er en aftershave creme til sensitiv hud.

EAN: 3614272975132

Biotherm Homme Basic Aftershave Ultra Confort Balm er en beroligende og fugtgivende aftershave-creme til sensitiv hud, der modvirker irritation og rødme i forbindelse med barbering.

Biotherm Homme Basic Ultra Confort Balm er en aftershave-creme udviklet til sensitiv hud. Cremen hjælper med at berolige huden efter barbering og mindsker rødme og irritation.

Aftershaven indeholder Biotherms unikke signaturingrediens, Life Plankton™, der stammer fra thermalske kilder i Frankrig. Ingrediensen er kendt for sine beroligende egenskaber og hjælper med at pleje og fugte din hud efter barbering.

Den cremede aftershave er velegnet til alle hudtyper også sensitiv hud.

Fordele ved Homme Basic Ultra Confort Balm:

Aftershave velegnet til sensitiv hud

Modvirker rødme og irritation efter barbering

Beroliger følsom hud og giver øjeblikkelig komfort

Indeholder Biotherms patenterede signaturingrediens, Life Plankton™, med beroligende egenskaber.

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Brug Biotherm Homme Basic Aftershave Ultra Confort hver morgen efter barbering på et tørt ansigt og hals. Påfør en lille mængde af den fugtgivende aftershave på ren hud.

Biotherm Homme Basic Ultra Confort Balm har en let og cremet tekstur, der føles behagelig og beroligende på huden. Når du påfører afstershaven efter barbering, oplever du straks dens behagelige konsistens, der glider ubesværet over huden.

Den cremede tekstur absorberes hurtigt og efterlader ikke en klæbrig følelse på huden. I stedet efterlader den huden med en forfriskende og behagelig følelse af komfort. Balmens lette og luftige tekstur arbejder effektivt med det samme for at modvirke rødme og irritation, der kan opstå efter barbering. Den beroliger og lindrer sensitiv hud.