Soothing Balm - Alcohol Free
  •  Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free

Soothing Balm - Alcohol Free er en lindrende aftershave creme til mænd.

EAN: 3614273475846

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free er den perfekte løsning til mænd, der ønsker en blid og beroligende aftershave balm til at tackle irritation efter barbering. Med en alkoholfri formel lindrer den øjeblikkeligt irriteret hud, mens den tilfører huden pleje og fugt.

Denne aftershave balm er skabt til at berolige og lindre huden efter barbering, som til tider kan irritere huden. Den indeholder nærende ingredienser, der arbejder på at forbedre hudens smidighed og efterlade den blød og behagelig.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm kan benyttes dagligt efter barbering for en fugtgivende pleje. Giv din hud den bedste efterbehandling efter barbering med denne beroligende og effektive aftershave balm.

Fordele ved Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free:

Lindrer og beroliger irriteret hud efter barbering

Indeholder nærende og fugtgivende ingredienser

Giver en smidig hud

Efterlader huden blød og behagelig

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free skal påføres umiddelbart efter barbering på et tørt ansigt og hals.

Hæld en lille mængde af balmen ud i dine hænder, og påfør aftershaven i cirkulære bevægelser. Start fra din pande til dine kinder, fra din næse til dine ører og afslut med hagen og halsen.

Undgå at påføre aftershaven i øjenområdet.

Biotherm Homme Basic Aftershave Soothing Balm - Alcohol Free har en let tekstur, der føles behagelig mod huden. Aftershaven har en blød konsistens, hvilket gør den nem at påføre og sprede ud på huden efter barbering.

Den lette tekstur trænger hurtigt ind i huden uden at give en klistret fornemmelse. I stedet efterlader den huden med en forfrisket og behagelig følelse.