OM BIOTHERM

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er LIFE PLANKTON™ fra de termiske kilder i Pyrenæerne hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men altid med behagelige teksture og dufte. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Ikoniske produktserier inkluderer Life Plankton™, Aquasource, Blue Therapy og Lait Corporel.

Hver dag giver havets biodiversitet nye forskningsmuligheder. Med 60-års erfaring inden for hudvævsforskning kan Biotherms nu afsløre de utallige hudfordele ved havets mikroorganismer, plankton og alger.

Vores mission er et opnå de mest synlige hudforbedringer med den mest naturlige oplevelse.

Naturen er en uendelig kilde til velvære, regeneration og healing for os alle. Det er vores ambition at beskytte og bevare havene til fremtidige generationer.

~

Socialt engagement

SVANEMÆRKET

Det nordiske svanemærke har certificeret vores solcreme efter en analyse af hele produktets livscyklus – lige fra råmateriale til produktion, brug, bortskaffelse og genbrug.Læs mere om det nordiske Svanemærke her: https://www.ecolabel.dk/en.

WATER LOVERS-PROGRAMMET

Siden 2012 har Biotherms program Water Lovers arbejdet for at skabe en bevægelse med målet om at oplyse om plastikforurening og skabe en positiv forandring i menneskers adfærd i forhold til havene.

PARTNERSKAB MED TARA OCEAN

Som vores forskningspartner siden 2017 er vi inspireret af alt det, som @fondationtaraocean har opnået! Med deres 36 meter lange aluminiumsskonnert har Tara Foundation gennemført 11 ekspeditioner rundt om i verden for at indsamle havdata. Gennem deres fund har de kunnet give videnskabsfolk information til at forudse og imødegå påvirkningen af klimaforandringerne på havorganismer, som fx fytoplankton.

~


HISTORIEN OM BIOTHERM

​​​​​​​ Vores historie kan spores tilbage til middelalderen, hvor kvinderne drog til de termiske kilder i Pyrenæerne, der blev betragtet som en kilde til evig ungdom. Efter et bad i ‘ungdommens kilde’ blev huden blødere, glattere og fornyet. Legenden siger også, at romerske krigere helede deres sår efter kamp i de termiske kilder i de franske Pyrenæer.


Sandheden bag kildernes mytiske krav blev afsløret ved et tilfælde flere århundrede senere. I 1950’erne - da kilderne var blevet til et termisk badested - gjorde dr. Jos Jullien en spændende opdagelse, en ekstraordinær substans på vandoverfladen i kilderne.


Analyser afslørede efterfølgende kildernes hemmelige og regenererende kraft: Life Plankton™. Lige efter denne opdagelse mødte dr. Jullien en ung kosmetiker fra Monaco, Jeanine Marissal. Sammen opdagede de Life Planktons utrolige genopbyggende kraft og mikroorganismens enorme potentiale som hudplejeingrediens. Således blev Biotherm født.

~

VORES EKSPERTISE


Takket være en unik højtryksfremstillingsproces ved lav temperatur kombinerer Biotherms forskere fermenterede ingredienser med vand, olier og ilt.

Processen resulterer i formler, der tilpasser sig huden, og får ingredienserne til at trænge dybere ind i huden. Det er mere end konsistens, formlerne giver en regenerativ sanseoplevelse, som styrker huden.

Hudplejeprodukterne fra Biotherm fås i forskellige former, der er skræddersyet til forskellige hudtyper, vejr- og miljøforhold.

Blue science - HAVETS BIODIVERSITET, DER FORVANDLER HUDEN

Undervandsbiodiversitet er et af de mest lovende forskningsområder. Diversiteten i havene er enorm, langt større end på landjorden. Perspektivet er meget bredt og rigt, og området er næsten uudforsket. Originaliteten er exceptionel, både hvad angår antal og sammensætning.

BETTER PROXIMITY

Rent biologisk, med et vandindhold på 70 %, har menneskets hudsammensætning mere fælles med vandorganismer end landplanter. Ligesom huden har disse ekstreme organismer udviklet specifikke forsvarsmekanismer til at modstå og bekæmpe eksterne faktorer og dehydrering samt evnen til at regenerere sig selv.