THE POWER OF BIOSCIENCE
TO HYDRATE YOUR SKIN

Er du på udkig efter at booste din hud med masser af fugt?

Denne artikel vil guide dig til, hvordan du kan opnå ekstra fugt og glød med produkter fra Biotherm, der på hver sin måde booster huden med fugt.

 

 

Life Plankton Elixir Serum

5% LIFE PLANKTON PROBIOTISK FRAKTIONER + VITAMIN Cg

Biotherm Life Plankton Elixir er et fugtgivende og regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trin i enhver hudplejerutine for en smuk og velplejet hud.

Allerede efter 8 dage opleves hudens kvalitet synligt forbedret og styrket.

Med tiden synes huden mere fast, glat, fine linjer mindskes og huden synes yngre.

Huden efterlades blød, smidig og fugtet med fornyet glød.

Aquasource Hyalu Plump Gel

LIFE PLANKTON + HYALURONSYRE

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er en frisk og fugtgivende dagcreme med geltekstur til normal/kombineret hud.
Aquasource Hyalu Plump Gel gennemfugter huden øjeblikkeligt og i op til 48 timer takket være fugtgivende Hyaluronssyre af naturlig oprindelse, der hjælper med at sørge for, at huden holder på dens fugt.

Aquasource Cica Nutri Cream

LIFE PLANKTON + CENTELLA ASIATICA

Biotherm Aquasource Cica Nutri er en rig og fugtgivende dagcreme til tør hud. Aquasource Cica Nutri gennemfugter huden økeblikkeligt og i op til 48 timer.

Aquasource Cica Nutri indeholder ingrediensen Centella Asiatica der er kendt for sine beroligende og plejende egenskaber, samt Biotherm's unikke signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner af naturlig oprindelse. Huden opleves behagelig, blød og med fornyet glød.

Cera Repair Barrier Cream

LIFE PLANKTON + BIOCERAMIDER

Biotherm Cera Repair Barrier Cream er en ansigtscreme der styrker din huds beskyttende barriere - og cremen er velegnet til alle hudtyper inklusiv sensitiv hud.

Cera Repair dagcremen gennemfugter din hud og du vil opleve din hud fremstå mere ensartet og med en naturlig udstråling. Derudover har Cera Repair en beroligende effekt på huden og forbedrer dens elasticitet.

PLEJ DIN KROP PÅ SAMME MÅDE
SOM DU PLEJER DIT ANSIGT

Plej din krop med Lait Corporel L'Original Body Lotion, en frisk bodylotion, som fugtgiver huden i 48-timer. Den absoberes hurtigt og styrker kroppens hudbarriere ved første brug. Lait Corporel L’Orginal er velegnet til alle hudtyper og og er særlig god at bruge på tør hud, da den hydrerer og nærer huden.

Din ikoniske Lait Corporel L’Orginal fornyer sit look, men den populære, friske og fugtgivende formula, som vi alle kender og elsker, forbliver den samme.

BERIGET MED LIFE PLANKTON OG E-VITAMIN 48T FUGTGIVENDE EFFEKT*

Lait Corporel L'Orginal

OPDAG

FIND ALLE PRODUKTER HERUNDER