BOOK EN GRATIS ONLINE
KONSULTATION MED EN HUDPLEJEEKSPERT

PERSONLIG RÅDGIVNING FRA EN HUDEKSPERT

Hos Biotherm tilbyder vi hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Vi hjælper dig gerne med at finde de rette produkter og den rette hudplejerutine, så du kan opnå en afbalanceret og velplejet hud.

Vi ved, at det kan være svært at navigere i de forskellige produkter, som findes på markedet, og det er ikke altid let at vide hvilke produkter, som vil passe bedst til dine behov.

Derfor har du mulighed for at få en gratis og uforpligtende konsultation med en hudplejeekspert, som kan besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at identificere, hvilke produkter der er ideelle til din hud.

Book din konsultation via linket herunder.

Du modtager en bekræftelse på e-mail med bookingdetaljer og et link, som du skal bruge for at deltage i din online konsultation.

På dagen og tidspunktet for din konsultation, klikker du på linket for at deltage sammen med en hudekspert.

ANBEFALINGER PERSONLIGT TIL DIG

Din hud er unik, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at skabe en hudplejerutine, der matcher din hud og din livsstil. Under vores hudkonsultation vil vi ud fra dine personlige ønsker og din huds behov lave en skræddersyet anbefaling til produkter, der kan gøre en forskel for dig og din hud.

Biotherm har udviklet hudplejeprodukter med effektive formler til alle hudtyper med et ønske om at skabe synlige hudforbedringer med den mest naturlige oplevelse.

Sammen med dig kan vi give din hud de bedste betingelser for at blive styrket, beroliget og afbalanceret.

MØD MICHELLE

Michelle har siden 2006 beskæftiget sig med beauty, hvilket ligeledes er hendes helt store passion.

Hun er uddannet makeup artist og har siden 2012 vejledt, undervist og inspireret tusindvis af danskere i skønhed og hudpleje. Michelle har ligeledes afholdt masterclasses for personale i skønhed- og helsebutikker i hele Danmark. Som hudekspert sætter hun en ære i at holde sin viden ajour, og hun deltager derfor ofte i masterclasses, hvor hun kan tilegne sig mere viden inden for sit felt.

Hun er perfektionist, når det kommer til sit arbejde, og elsker at hjælpe og gøre en forskel for den enkelte. Hun prioriterer en ærlig interaktion og er altid realistisk i sine anbefalinger.

Michelle drives af at hjælpe, inspirere og ikke mindst gøre andre glade. Hun har med sine mange år i branchen lært at sætte sine kunder i fokus og holder meget af at have med mennesker at gøre. Du vil opleve, at Michelle har fuld fokus på dig, når du taler med hende.

Hun er god til at lytte og gør en dyd ud af at skræddersy den helt rette hudplejerutine til dig og din hud.

Michelles yndlingsprodukt er Life Plankton Elixir serum

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  • Du behøver ikke medbringe noget, men du er velkommen til at medbringe dine egne Biotherm produkter, som du kan vise hudplejeeksperten i tilfælde af, at du har spørgsmål eller gerne vil gennemgå din rutine.

  • Konsultationen finder sted på en online konsultationsplatform ved navn Booxi, som bruges til at foretage professionelle online konsultationer. Din data bliver ikke gemt på platformen og platformen er 100% sikker.

  • Konsultationen varer cirka 30 minutter.

  • Under konsultationen vil du tale med en af vores hudplejeeksperter. Du kan lære vores hudplejeeksperter bedre at kende ovenfor.

  • Du tilgår konsultationen ved at klikke på linket som du har modtaget i påmindelsesemailen før konsultationens start.

  • Ja du har mulighed for at aflyse konsultationen eller ændre tidspunktet. Bare klik på knappen kaldet "Edit Appointment" i din bekræftelsesemail.

  • Nej, konsultationen er helt gratis.