BERIGET MED LIFE PLANKTON OG E VITAMIN

48TIMER FUGTGIVENDE EFFEKT

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

DIN IKON FÅR ET NYT LOOK

Din ikoniske Lait Corporel L’Orginal fornyer sit look, men den populære, friske og fugtgivende formula, som vi alle kender og elsker, forbliver den samme.

48-TIMER FUGT OG STÆRKERE HUDBARRIERE

Biotherm Lait Corporel L'Orginal er en frisk bodylotion, som fugtgiver huden i 48 timer, absoberes hurtigt og styrker kroppens hudbarriere ved første brug. Den daglige bodylotion kan bruges til alle hudtyper og og er særlig god at bruge på tør hud, da den hydrerer og nærer huden.

Vores bedst sælgende bodylotion i Norden indeholder algen Life Plankton™, med oprindelse fra de franske pyrenæer, kendt for sin beroligende egenskaber.

DELIKAT AROMA OG FRISK KONSISTENS

Lait Corporel L'Orginal har den en delikat aroma og en frisk konsistens, der gør den en sand fornøjelse at bruge hver dag.

Anvendes på ren og tør hud. Massér blidt cremen på hele kroppen i cirkulære bevægelser. Den mælkehvide tekstur trænger hurtigt ind uden at fedte og derfor let at påføre inden du tager tøj på. Din hud opleves fugtet, silkeblød og elasticiteten øges. Duften giver en frisk fornemmelse af renhed og velvære.

beriget med Life Plankton™, citrusfrugter og E vitamin

Lait Corporel L'Orginal indeholder algen Life Plankton™, med oprindelse fra de franske pyrenæer, kendt for sin beroligende egenskaber. Den indeholder også ekstrakter af citrusfrugter og E-vitamin, der efterlader huden blød og smidig.

OPDAG LAIT CORPOREL SERIEN

Kroppen bliver ofte overset når vi taler om at pleje os selv og vores hud, men med Lait Corporel serien bliver det let at passe godt på sin krop. Prøv eksempelvis Lait de Douche Shower Milk eller Biomains håndcreme.

PLEJ DIT ANSIGT PÅ SAMME MÅDE SOM DU PLEJER DIN KROP

Med produkter fra Lait Corporel serien bliver det let at passe godt på sin krop, men ansigtspleje må aldrig overses. Blandt produktudvalg fra Biotherm kan du altid vælge de helt rigtige produkter, som passer til din hud og matcher dine behøv.