Kropspleje der giver glød

OPDAG EN SKØN HUDPLEJERUTINE TIL KROPPEN MED BIOCORPS KROPSSERUM OG BODYSCRUB

Huden er kroppens største organ, og det er derfor vigtigt at passe godt på den. Med en plejende og nærende kropsplejerutine kan du hjælpe huden til at opretholde dens naturlige barriere, som beskytter os mod udefrakommende påvirkninger.

Opdag vores Biocorps kropsplejeprodukter, der er formuleret med nærende ingredienser, som efterlader din hud med en strålende glød. Disse produkter er velegnede til dig, som har tendens til bumser på ryggen, jordbærhud eller knopper på kroppen.

 

BIOCORPS ANTI-ROUGHNESS PEELING SCRUB

Biotherms Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub er en korrigerende og eksfolierende bodyscrub, der er udviklet til at øge hudens glød.

Denne bodyscrub er designet til at fjerne døde hudceller for at genoplive mat og tør hud. Det gør vores Peeling Scrub velegnet til dig, der leder efter en mild, men alligevel grundig eksfoliering af kroppen uden at gå på kompromis med hudens komfort.

Den revitaliserende formel indeholder Biotherms unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse, Life Plankton™, der er kendt for sine fornyende egenskaber. Derudover finder du også salicylsyre i denne skønne bodyscrub, som er en effektiv hudplejeingrediens, der får huden til at opleves mere strålende med øget glød. Salisylsyre komplimenteres af peptider, som hjælper med at forfine hudens tekstur og nærende olier, der efterlader huden blød og strålende. De små, fine korn i bodyscrubben er abrikosfrøpulver, som nænsomt eksfolierer døde hudceller, så huden føles fornyet og mere glat.

Biocorps Anti-Roughness Peeling Scrub er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv og tør hud. Anvend scrubben to til tre gange om ugen på ren og fugtig hud.

BIOCORPS ANTI-BUMP BODY SERUM

Prøv også Biocorps Anti-Bump Body Serum, der er et koncentreret kropsserum til daglig brug. Serummet leverer kemiske peeling-egenskaber til en kropspleje, der modvirker mat, ru og knoppet hud. Det gør dette serum velegnet til dig med tendens til tør hud, jordbærhud eller urenheder på kroppen.

Serummet er formuleret med en kombination af ingredienser, som er almindeligt forekommende i hudpleje til ansigtet. Du finder blandt andet Life Plankton™ samt AHA + BHA + PHA, der er en ideel trio af syrer, som arbejder på overfladen af huden og bidrager til, at huden opleves mere jævn og sund med mere glød. Serummet indeholder også hyaluronsyre, der er en kraftfuld ingrediens inden for hudpleje, som har en klinisk dokumenteret effekt til at fugte huden. Tilsammen får du et serum, der øger hudens glød.

Den hurtigt absorberende formel gør det muligt at fugte din hud, inden du klæder dig på om morgenen eller om aftenen, inden du går i seng. Serummet har en mild og frisk duft, som giver en luksuriøs hudplejeoplevelse.

 

 

KROPSPLEJERUTINE FOR JÆVN OG STRÅLENDE HUD

Vejen til en strålende, blød og skøn hud behøver ikke være lang og krævende. Hos Biotherm ved vi, hvor frustrerende ru, tør og knoppet hud kan være, men lige som med hudpleje til ansigtet, kan du med de rette produkter til kroppen imødekomme din huds behov.

1. SHOWER GEL

Første trin i en effektiv kropsplejerutine er rens. Ligesom med hudpleje til ansigtet er det væsentligt at få vasket og renset huden på kroppen, så den er ren og klar til den efterfølgende pleje.

Prøv eksempelvis vores Lait De Douche Shower Milk, der er en fugtgivende showergel til alle hudtyper. Den er formuleret med nærende olier. Denne effektive og milde formel rengører kroppen og giver dig en behagelig og forfriskende badoplevelse.

Resultatet er en ren og blød hud.

2. BODY SCRUB

Efter du har rengjort huden på kroppen, kan du to til tre gange om ugen anvende vores Biocorps Anti-Roughness Peeling Body Scrub, der giver en mild, men grundig, eksoliering af kroppen uden at gå på kompromis med hudens komfort.

Denne bodyscrub kan du med fordel anvende i badet. Varm en lille mængde produkt mellem håndfladerne for en lettere påføring. Massér forsigtigt scrubben på fugtig hud over hele kroppen i cirkulære bevægelse. Du kan vælge at anvende den på målrettede områder, som ofte føles tørre og matte – eksempelvis knæ og albuer. Skyl af med vand.

Resultatet er en frisk og ren hud, der opleves klarere og mere ensartet.

3. KROPSSERUM

Kropsplejen fortsætter, efter du er kommet ud af badet. For at opnå de bedste resultater, kan du inkludere Biotherm Biocorps Anti-Bump Body Serum som tredje trin i din kropsplejerutine. Dette serum til kroppen modvirker knoppet og ru hud.

Serummet kan anvendes både morgen og aften ved at varme en lille mængde produkt mellem håndfladerne. Påfør serummet på tør og ujævn hud, der har brug for peeling. Massér produktet ind i huden med cirkulære bevægelser.

Resultatet er en følelse af regenereret hud, der opleves glattere og med synlig glød.

4. BODY LOTION

Efter eksfoliering anbefaler vi, at du anvender en lotion som Lait Corporel Moisturizing Body Milk for at fugte og berolige huden. Vores skønne, friske bodylotion fugtgiver huden i op til 48 timer, absorberes hurtigt og styrker hudens naturlige barriere ved første brug.

Denne lotion kan anvendes dagligt af alle hudtyper og er særlig god til dig med tendens til tør hud. Anvendes på ren og tør hud ved blide, cirkulære bevægelser. Resultatet er en fugtet hud, der opleves silkeblød og med øget elasticitet.

Læs mere om alle fordelene ved Lait Corporel L’Original.

5. SOLBESKYTTELSE

Afslut din kropsplejerutine med solbeskyttelse. Med forår og sommer følger solens lune stråler, som mange har længtes efter i de kolde og mørke vintermåneder. Det er vigtigt at beskytte huden mod solens skarpe stråler med solbeskyttelse.

Anvend Biotherm Waterlover Sunmilk på hele kroppen, inden du går ud i solen. Denne skønne solcreme kan anvendes uanset hudtype og fås både i SPF 30 og 50. Du er dermed sikret høj beskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler.

Læs vores guide til solbeskyttelse, og find din favorit.

UDFORSK VORES KROPSPLEJEPRODUKTER

Hos Biotherm forstår vi vigtigheden af kropspleje. Udforsk vores udvalg af hudplejeprodukter til kroppen, og find de helt rette produkter til dig og din hud