DIN GUIDE TIL SOLBESKYTTELSE

Sol og sommer er skønt! Vil du have det bedste ud af din tid i solen, er det vigtigt, at du beskytter huden mod solens stråler. Læs hvorfor solcreme er et uundværlig must-have i sommerhalvåret, og find din favorit blandt Biotherms solcremer. 

Med forår og sommer følger heldigvis den lune sol, som har været savnet i de kolde og mørke vintermåneder. Vi har alle brug for solens stråler for at få tilstrækkeligt D-vitamin, holde os sunde og raske og øge vores energiniveau. Men forår- og sommersolen er ekstra skrap mod huden, og det er vigtigt, at vi opholder os i solen med omtanke – og altid med solbeskyttelse. 

Udover skygge og en solhat er solcremer en af de mest effektive måder at beskytte huden mod solens stråler. Med en solcreme kan du undgå solskoldninger og forebygge solskader og rynker.

HVORDAN VIRKER EN SOLCREME?

Selvom solen er god for krop og sind, kan vi ikke tåle uanede mængder af den, uanset om vi er hjemme i Danmark eller på en ferie sydpå. Solens stråler består nemlig af ultraviolette stråler, der kaldes for UVA og UVB, og det er dem, der kan give rødme og solskoldninger, hvis vi ikke beskytter huden. 

Solcreme fungerer ved at beskytte huden mod de skadelige stråler fra solen. Allerede i forårs-månederne er det vigtigt at have en solcreme ved hånden, der kan beskytte huden i ansigtet mod den skarpe sol. 

HVILKEN FAKTOR SKAL DU BRUGE?

Solcremer kommer i forskellige solfaktorer, der indikerer dens evne til at blokere for solens stråler. Når du skal finde en solcremes solfaktor, skal du kigge efter betegnelsen SPF, der står for ’Sun Protection Factor’.

Den rette solfaktor for dig, afhænger af din hudtype, og hvor i verden du opholder dig i solen. Har du tendens til let at blive rød, skal du gerne have en mellem eller høj solfaktor. Det samme er gældende, hvis du er på en solferie sydpå, hvor solens uv-stråler er mere intensive. 

Jo mere sensitiv din hud er overfor solen, jo højere SPF skal du gå efter i din solcreme.

FIND DEN PERFEKTE SOLCREME TIL DIN SOMMER

Hos Biotherm har vi skabt solprodukt-serien Waterlover, der består af flere solcremer- og sprays, som alle yder en bredspektret beskyttelse mod solens UV-stråler. 

I vores sortiment finder du blandt andet svanemærkede solcremer og solcremer til ansigtet, der sikrer optimal beskyttelse af din hud uden at påvirke livet i havene. 

Find din favorit til ansigt og krop.

TIL ANSIGT

Biotherms Waterlover Creme Solaire Anti-Age er en solcreme særligt udviklet til ansigtet og fås med SPF 30 eller 50.
Solcremen indeholder E-vitamin og antioxidanter, der virker helende på huden og beskytter mod frie radikaler.

Denne solbeskyttelse egner sig til alle hudtyper og sikrer effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

TIL KROP OG ANSIGT

Vil du gerne finde en solcreme, der kan bruges til både ansigt og krop, er Biotherms Waterlover Hydrating Sunmilk det ideelle valg.

Denne fugtgivende solcreme egner sig til alle hudtyper og fås i SPF 30 eller 50 og sikrer dermed høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Den lette konsistens betyder, at den hurtigt absorberes i huden uden at efterlade hvide mærker. Med Biotherms Waterlover Hydrating Sunmilk får du en alsidig solcreme, der yder beskyttelse af ansigt og krop.

SVANEMÆRKET SOLCREME

Biotherms første svanemærkede solcreme, Waterlover Sun Milk, er udviklet til forbrugere, der ønsker at beskytte deres hud med respekt for havmiljøet.

Derfor har vi skabt en solcreme, der består af en basis formel, der er 97% bionedbrydelig* og miljøtestede solfiltre, der har mindst mulig negativ effekt på havmiljøet.

Nyd en let, blød og vandfast solcreme, der absorberes i huden uden at efterlade hvide mærker.

Solcremen fås i både SPF 30 og 50, egner sig til alle hudtyper og kan bruges i både ansigt og på krop.

* 74% bionedbrydeligt produkt med filtre

HVOR MEGET SOLCREME SKAL DU BRUGE?

For at sikre en høj beskyttelse mod solen, er det ikke nok kun at tænke over solcremens SPF, det er også vigtigt at bruge tilstrækkeligt med solcreme. En tommelfingerregel lyder, at du skal bruge en stor håndfuld solcreme til hele kroppen. Der skal altså ikke spares, hvis du vil beskytte din hud bedst muligt og opnå produktets fulde anviste SPF.

Du får den bedste effekt ved at smøre krop og ansigt ind, før du opholder dig i solen. Hvis du er ude i mange timer, er det også nødvendigt at ’friske’ din solcreme op indimellem. Alt afhængig af hvor meget du sveder, bader og bevæger dig, vil du have brug for at smøre din hud ind hyppigt. Så hvorend turen går hen, så husk at din solcreme altid er en god og vigtig følgesvend.

Nyd en solsikker sommer med Biotherm!