NYT DESIGN, SAMME VELKENDTE BODYLOTION

Du kender den måske: Biotherms ikoniske Oil Therapy Baume Corps bodylotion med den skønne, milde duft af abrikos. Dele af vores produktlinje har fået nyt design, hvilket betyder, at du fremover ikke længere skal kigge efter den orange emballage, men i stedet efter en elegant hvid beholder, med et strejf af den ikoniske orange farve på fronten.

 

Nyt Design:
Oil Therapy Baume Corps bodylotion

Vores friske og fugtgivende bodylotion fås nu i en flot og ny emballage, der emmer af eksklusivitet og velvære, men med samme fugtgivende formel.

Nyt design:
OIL THERAPY BAUME CORPS
SHOWERGEL

Vores friske og fugtgivende showergel har også en flot og ny emballage, men med den samme fugtgivende formel.

OIL THERAPY BAUME CORPS BODYLOTION

Selvom Biotherms Oil Therapy Baume Corps bodylotion har fået nyt design, er det fortsat den velkendte, fugtgivende formel, du finder inden i.

Nyd vores bodylotion, der er velegnet til normal til tør hud. Denne bodylotion absorberes øjeblikkeligt og efterlader ingen mærker eller striber. Den indeholder ekstrakter af abrikos, som tilfører huden næring i op til 24 timer og efterlader den blød og smidig. Hemmeligheden bag formuleringen er en kombination af vores signaturingrediens Life Plankton™, 8 % nærende olieblanding samt vitamin E, der tilbyder antioxiderende fordele.

Den unikke formel hjælper med at styrke hudens naturlige barriere og elasticitet, og de delikate noter af abrikos efterlader huden frisk med en følelse af velvære.
 

EN NÆRENDE HUDPLEJERUTINE I NYE KLÆDER

 

En nærende og plejende hudplejerutine til kroppen er en stor del af vores daglige velvære, og med de helt rigtige produkter, kan du opleve en frisk, fugtet og styrket hud.

 

Den nye emballage rummer de velkendte, skønne formler, som du kender. Oplev Oil Therapy-serien, der er velegnet til tør hud.

SHOWERGEL

Kropsplejen starter allerede i badet, hvor en showergel skånsomt renser huden. Prøv eksempelvis Oil Therapy Douche Showergel, der, lige som vores bodylotion i samme serie, er beriget med plejende ingredienser.

Denne fugtgivende showergel er velegnet til dig med tør hud. Den let skummende konsistens renser kroppen uden at udtørre huden. Dens formular er beriget med 3 olier: Lidenskab blomst, Rosemosqueta og abrikos.

Resultatet er en ren, smidig og fløjlsblød hud.

BODYLOTION

Efter badet kan du med fordel påføre din bodylotion, da din hud på dette tidspunkt er mere modtagelig overfor cremer og lotions. Du kan sagtens anvende bodylotion, selvom du ikke lige har været i bad – det vigtigste er blot at du lader lotionen absorbere helt, inden du tager tøj på.

Biotherm Oil Therapy Baume Corps bodylotion kan anvendes både morgen og aften, på ren og tør hud. Påfør en generøs mængde over hele kroppen. Massér blidt produktet ind i huden, og vær særlig opmærksom på de ekstra tørre områder.

Formlen giver både næring og glød til huden. Den rige, men letoptagelige formel efterlader huden blød og glat.

OPDAG BIOTHERMS PRODUKTER TIL KROPSPLEJE

Hos Biotherm forstår vi vigtigheden af kropspleje.

Gå på opdagelse i vores produktsortiment, der giver dig mulighed for at finde de helt rigtige produkter til din hudtype og behov.