Life Plankton Elixir

FOR EN FUGTET, STYRKET OG SYNLIGT FORBEDRET HUD MED FORNYET GLØD PÅ 8 DAGE

BIOTHERM - DEN FRANSKE BIOVIDENSKABSPIONER

Hos Biotherm tror vi på, at vi kan opnå et sandt fremskridt, hvis vi bruger videnskaben til at udnytte naturens ressourcer i hudplejeprodukter. Takket være biovidenskaben har vi udviklet en unik portefølje af hudpleje.

Vi har skabt, Biotherms banebrydende og regenererende signaturingrediens, Life Plankton™. Signaturingrediensen er af naturlige oprindelse. Den er udvundet af kilderne i de franske Pyrenæer. Biovidenskaben har gjort det muligt at intensivere ingrediensen, så du får en forstærket effekt af vores produkter. Vi har tilføjet Life Plankton™ til samtlige af vores hudplejeprodukter.

Life Plankton styrker huden og giver fornyet glød. I vores produktserie baseret på Life Plankton kan du finde alsidig hudpleje, der passer til alle hudtyper, også kombineret hud. 

Gå opdagelse i den innovative hudplejeserie her, og forny din hudpleje-rutine.

UDVUNDET FRA NATUREN - FORSTÆRKET GENNEM BIOVIDENSKABEN

Vores kraftfulde signaturingrediens, Life Plankton™, er udvundet fra kilderne i den franske bjergkæde, Pyrenæerne.

Life Plankton styrker hudens naturlige barriere og genopretter huden med hjælp fra fraktioner af de sunde og genopbyggende probiotika-mikroorganismer.

Vi opnår en ultraaktiv signaturingrediens gennem en kemi. Vi har forstærket koncentrationen af de givende probiotiske fraktioner gennem en kemisk patenteret fermenteringsproces, kaldet Fermogenises™. Resultatet er en kraftfuld superingrediens, der er 400.000 gange stærkere end dets naturlige stadie.

Life Plankton hudpleje-serien booster og giver huden fornyet glød. Du får en ultraaktiv, forstærket hudpleje, som holder huden stærk og glansfuld.

Første step i enhver hudplejerutine

Life Plankton Elixir

Biotherm Life Plankton Elixir er et plejende serum til alle hudtyper og aldre, også sensitiv og kombineret hud. Det perfekte ; første trin i enhver hudplejerutine for en smuk og velplejet hud.

Hudens kvalitet synes synligt forbedret og styrket efter få dage. Med tiden vil du opnå en fastere og glattere struktur. Serummet bekæmper fine linjer og efterlader huden blød, smidig, fugtet og med fornyet glød. Et sandt hudpleje-mirakel.

Brug Life Plankton Elixir som serum morgen og aften på renset hud. Påfør serummet under din ansigtscreme for at forstærke cremens plejende effekt.

Life Plankton Elixir påføres nemt ved brug af medfølgende pipette og den lette tekstur absorberes hurtigt uden at virke fedtet.

Ingredienser

Biotherm Life Plankton Elixir indeholder 5% Life Plankton probiotiske fraktioner. Biotherms aktive og unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse, der er forstærket gennem Blue Bioscience.

Life Plankton indeholder også den fugtgivende hyaluronsyre og C-vitaminkompleks, der giver den smukkeste glød til ansigtet.

Lisbeth Østergaards rutine

”Biotherm er for mig og min hud – helt perfekt. ​

Produkterne er unikke og jeg har brugt dem af flere omgange siden jeg startede med at passe på min hud.​

Jeg er vild med at Biotherm på mange måder, gør sig umage med at udvikle produkter med respekt for havet – en kombination jeg er vild med.​

Jeg elsker Life Plankton Elixir serum, fordi den føles frisk på huden og trænger hurtigt ind. Så ideel som 1. step i rutinen på nyrenset hud. ​

Den lover resultater allerede efter 8 dage, og det kan jeg sige, at jeg har kunnet mærke. Jeg synes at min hud har fået mere glød, og den virker mere i balance. ​

Dagcremen Blue Therapy uplift er nu blevet en fast del af min rutine - er nærmest afhængig af den. Jeg elsker dens lette duft. ​

Og så skal man ikke glemme solcremen i ansigtet og snart også på kroppen! Og waterlover sun milk med sit svanemærke er blevet både min og mandens’ favorit!”​

EN RUTINE DER PASSER TIL DINE BEHOV

Life Plankton Elixir er et alsidigt produkt, der passer til alle hudtyper og behov. Du kan bruge serummet i din hudplejerutine, uanset om du har behov for ekstra fugt, glød eller anti-age-pleje.

RUTINE MOD SYNLIGE ALDERSTEGN

Med en kombination af to Biotherm-produkter kan du sikre den perfekte hudplejerutine til moden hud.

STEP 1: Brug Life Plankton Elixir som et serum både morgen og aften under din almindelige ansigtscreme.Produktet trænger hurtigt ind, fornyer huden og giver ansigtet den smukkeste glød.

STEP 2: Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Day er en opstrammende og fugtgivende dagcreme til normal/kombineret hud, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed ved hjælp af kollagenfraktionen, peptid. Brug cremen om morgenen på ren hud, eventuelt efter dit serum. Påfør din dagcreme fra midten af ansigtet, og arbejd produktet udad, i opadgående bevægelser.
De to produkter er den perfekte kombination til dig, der ønsker en hudpleje, som bekæmper alderstegn.

RUTINE TIL FUGT OG GLØD

To trin til dig der vil give huden ekstra glød og fugt.

STEP 1: Life Plankton Elixir Serum indeholder Hyaluronsyre og C-vitamin - to vigtige ingredienser for en glansfuld og velfugtet hud.
Hyaluronsyre hjælper huden med at holde på fugten og booster hudens naturlige fugtdepoter. C-vitamin er en superingrediens for dig, der gerne vil tilføre ekstra glød til huden.

På grund af de to superingredienser er vores Life Plankton Elixir det perfekte serum til huden, som mangler glød og fugt.

STEP 2: Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination skin er en fugtgivende og beroligende dagcreme med geltekstur til normal/kombineret hud. Aquasource Gel giver intens fugt i op til 48 timer. Efter første brug vil huden oplevels fugtet, friskere og med en fornyet glød. Anvend cremenes om morgenen efter serummet på renset hud.

SKØNHEDSRUTINER TIL FØLSOM/SENSITIV HUD

Biotherm tilbyder hudplejeprodukter til alle hudtyper også følsom/sensitiv hud. På siden om hudplejerutiner for følsom hud har vi samlet flere af vores Life Plankton-produkter.

Life Plankton ansigtsmaske

Har din hud behov for ekstra fugt? Huden i ansigtet for fugt for at bevare den naturlige glød. Især om vinteren, når de kolde temperaturer er særligt hårde mod ansigtet, kan lidt ekstra fugt gøre, at huden bliver mindre tør. Biotherms Life Plankton Face Mask er en fugtgivende maske til alle hudtyper også sensitiv hud.

LÆR PRODUKTERNE BEDRE AT KENDE HER