FIND DIN PERFEKTE BIOTHERM BODYLOTION

Siden 1952 har vi hos Biotherm været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. Det gør sig også gældende for vores bodylotions, som er skræddersyet til forskellige hudtyper og behov.

 

Vi har samlet 3 af vores bedst sælgende bodylotions, så du nemt kan finde frem til den bodylotion, der passer bedst til dig og din hud.

LAIT CORPOREL L’ORGINAL –
TIL ENHVER HUDTYPE

Denne bodylotion er vores bedst sælgende bodylotion i Norden, og det forstår vi godt! Den fugtgiver nemlig huden i op til 48 timer, absorberes hurtigt og styrker kroppens hudbarriere allerede ved første brug.

Lait Corporel L’Original kan bruges til alle hudtyper og er særligt god til dig med tør hud. Denne lotion både hydrerer huden og tilføjer pleje og næring.

Formelen er let at påføre og indeholder ekstrakter af citrusfrugter og E vitamin, som er med til at gøre huden blød og smidig.

Den delikate aroma og friske konsistens gør den til en sand fornøjelse at bruge hver dag.

Lait de Douche Shower Milk

For den ultimative pleje kan du med fordel introducere Lait de Douche Shower Milk til din hudplejerutine.

En nærende rutine starter allerede i badet og med denne fugtgivende shower gel får du en formel, som indeholder nærende olier, der beskytter huden og styrker hudbarrieren.

Lige som med Lait Corporel L’Original bodylotion, har denne showergel en skøn citrus duft, som giver en følelse af velvære. Den blide formel renser huden og efterlader den silkeblød og gennemfugtet.

OIL THERAPY BAUME CORPS – TIL DIG MED TØR HUD

Biotherm Oil Therapy Baume Corps er en velduftende og plejende bodylotion til ru og tør hud, der har tendens til at se mat ud. Denne velkendte bodylotion har fået nyt design, men formlen forbliver den samme.

Derfor kan du fortsat nyde den fugtgivende formel, som indeholder ekstrakter af abrikos, passionsblomstolie og moskusrosenolie. Tilsammen skabes en regenererende og plejende bodylotion, der efterlader din hud fløjlsblød og smidig.

Oil Therapy Baume Corps bodylotion skaber en barriere på huden, som modvirker udtørring og fugttab. Det gør denne lotion ideel til dig, som ønsker en strålende og velplejet hud.

Den lette konsistens efterlader ingen fedtede mærker og absorberes hurtigt ind i huden. Huden tilføres næring, elasticiteten øges og fugtbarrieren styrkes.

Oil Therapy Douche Showergel

Denne bodylotion kan med fordel kombineres med Oil Therapy Douche Showergel i en hudplejerutine, der tilføjer næring og fugt til huden.

Den let skummende konsistens renser huden på kroppen uden at udtørre den. Formlen er beriget med 3 plejende olier; Passionsblomst, Rose mosqueta og abrikos.

Biotherm Oil Therapy Douche Showergel hjælper med at rense huden mildt og skånsomt og resultatet er en smidig, ren og silkeblød hud.

LIFE PLANKTON™ BODY MILK – TIL DIG MED TØR OG SENSITIV HUD

Biotherm Life Plankton™ Body Milk er beriget med Life Plankton™, som er Biotherms unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse. Denne bodylotion er velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud.

Denne lotion beroliger huden, samtidig med at den mindsker tørhed og ruhed på kroppen. Hudens barriere styrkes, fastheden forbedres og elasticiteten øges. Formlen har en rig og behagelig konsistens, som hurtigt absorberes i huden og giver fugt i op til 48 timer.

Resultatet er en silkeblød og behagelig hud, og ved kontinuerligt brug vil huden synes fastere, glattere, fugtet og mere modstandsdygtig. Bruges ikke i ansigtet.

Life Plankton™ Body Oil

Biotherm Life Plankton™ Body Milk kan med fordel kombineres med Life Plankton™ Body Oil for ultimativ pleje og næring. Denne unikke og luksuriøse kropsolie har en opstrammende og korrigerende virkning på huden, og er med til at forbedre hudens kvalitet.

Hver dag udsættes huden for aggressioner, som kan ændre hudbarrieren. For at korrigere huden, indeholder denne kropsolie naturlige olier, der sammen med vores signaturingrediens, Life Plankton™, gør at huden allerede fra første påføring vil synes fastere og se mere smidig og velfugtet ud.

Som et plus reducerer denne kropsolie synligheden af strækmærker, da huden ved kontinuerligt brug vil opleves mere ensartet og glat.

HVILKEN BODYLOTION SKAL JEG VÆLGE?

Hvis du er i tvivl om hvilken bodylotion du skal du skal vælge, kan du med fordel prøve vores Bodylotion Guide.

Det eneste du skal gøre er at besvare få spørgsmål, så guider vi dig til, hvilken bodylotion i vores sortiment, der passer bedst til dig og din hud.

OPDAG BIOTHERMS KROPSPLEJE

Hos Biotherm finder du et stort udvalg af nærende hudplejeprodukter, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. Gå på opdagelse og find dit nye yndlings kropsplejeprodukt.