Waterlover Sun Mist SPF30
  • Waterlover Sun Mist SPF30

Waterlover Sun Mist SPF30

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er solbeskyttelse til ansigt og krop som kan anvendes af børn og voksne.

EAN: 3614272459052

availablesizes.topic

  • 200 ml.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er en fugtgivende og transparent solspray, som både beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler. Ingredienser og emballage er særligt udvalgt til at respektere planteplankton og havmiljøet.

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 er en solspray, der giver en bredspektret solbeskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Solsprayen er vandfast og har en behagelig tekstur, der giver en frisk fornemmelse ved påføring. Den praktiske spray gør det enkelt at fordele produktet over hele kroppen, inden det smøres ind, og efterlader ingen hvide mærker på huden. Huden opleves silkeblød og behagelig.

Solsprayens ingredienser og emballage er særligt udvalgt til at respektere planteplankton og havmiljøet.

Fordele ved Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30:

Beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler

Vandfast solbeskyttelse

Efterlader ingen hvide mærker

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

For at sikre, at din hud er beskyttet mod solens stråler, er det vigtigt at påføre nok produkt og i god tid, inden du bevæger dig ud.

Hvornår skal du bruge det?

Påfør Waterlover Sun Milk 20 minutter, før du opholder dig udendørs.

Sørg for at påføre et nyt lag solbeskyttelse regelmæssigt (mindst hver anden time) for at bevare beskyttelsen. Husk især at påføre et nyt lag, hver gang du har svømmet, svedt meget eller har tørret dig med et håndklæde.Den rette fremgangsmåde:

Undgå at opholde dig direkte i solen, når den er skarpest.

Påfør ikke solcremen omkring øjnene. Får du produktet i øjnene, skylles øjeblikkeligt og grundigt med vand.Et godt råd:

Smør dig ind i solcreme to gange! Du bliver bedre beskyttet, hvis du smører dig ind to gange med ca. 20 minutters mellemrum, før du går ud i solen. Det øger mængden af solcreme og giver færre ”helligdage” (steder, der ikke er dækket af solcreme). Få hjælp til indsmøring af ryggen.
Emballagen på Waterlover Sun Mist SPF 30 kan genbruges:

Når din Waterlover Sun Mist SPF30 er brugt op, kan du skrue pumpen af flasken. Flasken sorteres som plast og pumpen som almindeligt husholdningsaffald.

Produktet har en let og behagelig tekstur, der gør påføringen til en forfriskende oplevelse. Den efterlader ingen synlige hvide mærker, og huden føles efterfølgende silkeblød og behagelig.