T-Pur Anti Oil & Shine
T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine
  • T-Pur Anti Oil & Shine

T-Pur Anti Oil & Shine

Biotherm Homme T-Pur Anti-Oil & Shine er en forfriskende ansigtscreme med geltekstur, der fugter huden, gør at porerne opleves mindre synlige og gør huden mindre olieret.

EAN: 3614272975019

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer er en forfriskende ansigtscreme til mænd, der modvirker udseendet af fedtet hud.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer er en forfriskende ansigtscreme til mænd, der har en let gel tekstur. Cremen tilfører huden fugt og pleje og efterlader den med en frisk følelse af komfort.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine er velegnet til mænd, der ønsker at reducere udseendet af fedtet hud og samtidig give huden fugtpleje. Med den forfriskende ansigtscreme vil også porerne opleves mindre synlige.

Fordele ved Homme T-Pur Anti Oil & Shine:

Modvirker udseendet af en fedtet hud

Porerne opleves mindre synlige

Fugter og plejer huden

Efterlader huden med en frisk og komfortabel følelse

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer kan anvendes dagligt både morgen og aften. Brug din fugtighedscreme på renset hud for maksimal effekt og komfort.1. Pump en dosis fugtighedscreme ud i håndfladen

2. Brug begge hænder til at fordele fugtighedscremen i ansigtet, men undgå øjenområdet.

3. Afslut ved halsen.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine har en gel tekstur, der føles let og frisk på huden. Efter påføring efterlader ansigtscremen en følelse af friskhed og komfort. Den absorberes hurtigt og efterlader ingen klæbrig følelse på huden.