OPDAG VORES WATERLOVER SERIE

Vores første svanemærket solcreme, der er udviklet til den bevidste forbruger, der gerne vil beskytte deres hud med respekt for planteplankton og havmiljøet

WATERLOVER SUN MILK

Hvad er det, der gør produktet så specielt? Vi elsker vand, og derfor vil vi gerne passe på havene og påvirke livet i havene mindst muligt. Det nordiske svanemærke har certificeret vores solcreme efter en analyse af hele produktets livscyklus – lige fra råmateriale til produktion, brug, bortskaffelse og genbrug. Derfor er vores Waterlover Sun Milk fremstillet af 97% bionedbrydelige basisformel* og miljøtestede solfiltre, så det har den mindst mulige negative indvirkning på vores planet. Vi gør også brug af cirkulær økonomi – flasken til vores solprodukt er nemlig fremstillet af 100% genbrugsplast og er 100% genanvendelig. Læs mere om det nordiske Svanemærke her: https://www.ecolabel.dk/en.

Vigtige ingredienser: Alle ingredienserne, også solfiltrene, er blevet nøje udvalgt for deres miljømæssige profil, og vi har testet dem på vores Ocean 5-platform for at sikre, at de ikke har nogen negativ indvirkning på vandlevende organismer (7 mikroorganismer i både fersk- og saltvand, bl.a. planteplankton, koraller og mikroalger).

*77% biologisk nedbrydeligt produkt med filtre.

How-to

Hvornår skal jeg bruge Waterlover Sun Milk SPF 50?
1. Påfør Waterlover Sun Milk 20 minutter før du går ud i solen. 
2. Påfør et nyt lag reglmæssigt (mindst hver anden time) for at bevare beskyttelsen – især hvis du har svømmet, svedt eller tørret dig med et håndklæde.

Hvordan skal jeg bruge Waterlover Sun Milk SPF 50?
1. Undgå at opholde dig direkte i solen, når den er skarpest. 
2. Undgå at påføre solcreme omkring øjnene. Får du produktet i øjnene, skylles øjeblikkeligt grundigt med vand.

Smør dig ind i solcreme to gange! Du bliver bedre beskyttet, hvis du smører dig ind to gange med ca. 20 minutters mellemrum, før du går ud i solen. Det øger mængden af solcreme og giver færre ”helligdage” (steder, der ikke er dækket af solcreme). Få hjælp til indsmøring af ryggen.

Hvordan genbruger jeg Waterlover Sun Milk SPF 50?

Når din Waterlover Sun Milk SPF 50 er brugt op, kan du skrue pumpen af flasken. Flasken sorteres som plast og pumpen som almindeligt husholdningsaffald.