Selvbruner til ansigtet

Drømmer du som en smuk og strålende glød i ansigtet, der emmer af sol og sommer?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du opnå netop det – helt uden at skulle bruge timer i solens skarpe stråler.

Denne lette og forfriskende selvbruner til ansigtet tilbyder en naturlig teint, giver øjeblikkelig fugtpleje og efterlader huden med en smuk udstråling.

SOLKYSSET HUD PÅ ET ØJEBLIK

Hvis du ligesom os er en af dem, der længes efter en skøn, solgylden hud, men som er påpasselig med længere ophold i solens stråler, kan en selvbruner til ansigtet være din nye bedste ven.

Det er ingen hemmelighed at solens UVA- og UVB-stråler kan være skadelige for huden, men det kan være fristende at opholde sig udenfor med ansigtet rettet mod solen for at få en sommerlig glød. Heldigvis findes der alternativer til at opnå en solkysset hud. Med en selvbruner kan du opnå en gylden glød, uden at bruge lang tid i de ultraviolette stråler, som ellers kan give solskoldninger og rødme.

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face er en selvbruner til ansigtet, som giver en naturlig og strålende teint. Dette produkt har en let serumtekstur, som gør det nemt at påføre og fordele jævnt i hele ansigtet, og tilbyder en perfekt kombination af fugtgivende egenskaber og solgylden glød.

Denne selvbruner til ansigtet kan anvendes af alle, uanset hudtype, og fungerer perfekt i en fugtgivende hudplejerutine.

FUGT, FUGT OG ATTER FUGT

Hvis du ønsker at indtage sommers mange begivenheder med en solkysset hud, der har et strålende og sundt udseende, kan det være en god idé at indarbejde fugtgivende produkter i din hudplejerutine.

Fugt er nemlig nøglen til en strålende teint og det er særligt vigtige at huden er mættet med fugt, når du anvender en selvbruner. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for, at produktets farve fordeler sig ligeligt og jævnt på hudens overflade.

HUDPLEJERUTINE DER GIVER GLØD

Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face selvbruner har fugtgivende egenskaber, hvilket ikke kun tilbyder en følelse af velvære men sikrer dig også et godt og jævnt resultat. Dog er det vigtigt at huden i ansigtet både er ren og gennemfugtet inden selvbruner påføres, da det skaber det bedste fundament for en ensartet glød uden pletter eller striber.  

1. ANSIGTSRENS

Start din hudpleje med at rense ansigtet for at rengøre hudens overflade for snavs og overskydende olie samt fjerne døde hudceller.

Når huden er fri for urenheder, undgår du at selvbruneren trækker ekstra farve på nogle områder og efterlader huden med en uens farve.

Vi anbefaler Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser, der er en selvskummende renseolie, som fjerner makeup og renser huden, så den får en jævn og smuk glød.

Den skønne olierede konsistens glider ubesværet over huden og tilbyder en grundig og skånsom afrensning, der efterlader din hud ren, frisk og klar til den efterfølgende hudpleje.

2. ANSIGTSCREME

Efter rens kan du med fordel påføre en fugtgivende ansigtscreme, så huden er fugtmættet inden selvbruneren.

Prøv vores Aquasource Hyalu Plump Gel, der er en frisk dagcreme, som tilbyder op til 48 timers* intens fugt til huden. Den har en let og hurtigt absorberende geltekstur, der smelter ind i huden.

Hyalu Plump Gel indeholder hyaluronsyre og Life Plankton, der begge er fugtgivende ingredienser af naturlig oprindelse, som efterlader huden behagelig, beroliget, fyldig og genopfrisket.

*Instrumental test

3. SELVBRUNER TIL ANSIGTET

Huden er nu klar og velforberedt til selvbruneren. Aqua Serum Autobronzant Face er din nøgle til en solgylden glød i ansigtet.

Udover den øjeblikkelige fugtpleje og naturlige farve, indeholder denne selvbruner også perlemorspartikler, der fanger lyset og giver en smuk og strålende teint.

Kom et par dråber i hånden og påfør den lette, serumtekstur blidt i ansigtet. Lad det tørre inden du påfører eventuelt makeup.

Oplev den perfekte kombination af øjeblikkelig fugt, gradvis sommerglød og naturligt oplyst hud.

4. SOLBESKYTTELSE

Selvom selvbruner giver dig en skøn glød, så du ikke behøver tage længere ophold i solen, er det vigtigt at beskytte huden med solbeskyttelse, inden du bevæger dig udenfor, da selvbruneren ikke indeholder SPF.

Huden i ansigtet påvirkes dagligt af eksterne miljøfaktorer, og vi anbefaler derfor, at du som sidste trin i din hudplejerutine om morgenen anvender et produkt med solbeskyttelse.

Prøv eksempelvis vores UV Defense Protecting Hydrating Fluid SPF50+, der er en fugtgivende ansigtscreme med meget høj solbeskyttelse, som efterlader din hud gennemfugtet, stærkere og beskyttet mod eksterne

HUDPLEJE TIL DEN UNGE HUD OG LIVSSTIL

Hos Biotherm har vi udviklet hudpleje specielt til de 18-25 åriges hud og livsstil. De lette konsistenser fugter huden, og takket være effektiviteten i de aktive ingredienser bliver din hud synligt forberedt.

Opdag Aqua Concentrates, og find inspiration til, hvordan du kan skabe en hudplejerutine, der passer til din huds behov.