Aqua concentrates - find dit aqua look

Hudens tilstand og problematikker er individuelle og varierer fra person til person.
Derfor findes der også et utal af hudplejeprodukter på markedet til forskellige aldre og hudtyper.

Hos Biotherm har vi udviklet en hudplejeserie, Aqua Concentrates, der består af forskellige ansigtscremer og -masker i en let geltesktur, som er designet til de 18-25 åriges livsstil. Find dit perfekte Aqua look, og nyd en strålende hud, der føles behagelig.

AQUA CONCENTRATES GØR HUDPLEJE TIL EN LEG

Huden ændrer sig gennem hele livet, og det er vigtigt at passe på den og pleje den med produkter, der imødekommer dens behov. Vores Aqua Concentrates hudplejeserie er udviklet specielt til at imødekomme den unge huds behov, hvilket gør den ideel for dig mellem 18 og 25 år.

Fælles for alle vores Aqua Concentrates er, at deres formler er lette og fyldt med fugtgivende ingredienser, som giver en ensartet hudtone og en skøn glød. Slip kreativiteten løs, og vælg mellem Bounce, Glow eller Pure alt efter hvilken effekt, du ønsker.

Gør hudpleje til en leg med Biotherm. Vi guider dig til dit perfekte Aqua look nedenfor.

AQUA SUPER BOUNCE

Aqua Super Bounce er en let ansigtscreme, der fugter huden og som er velegnet til alle hudtyper. Den er formuleret med hyaluronsyre og Biotherms signatur ingrediens, Life Plankton™, som begge er aktive ingredienser af naturlig oprindelse, kendt for deres intense fugtgivende egenskaber.

Påfør to til tre pump i håndfladen, varm produktet op mellem hænderne, og fordel det ud i hele ansigtet med lette strøg. Massér blidt ind i huden. Start ved næsen, og bevæg dig ud mod kinderne. Med Bounce efterlades hudens spændstigere, blød, glat og synligt forbedret.

Tip: For at maksimere resultaterne, anbefaler vi altid at rense huden grundigt, inden du påfører hudplejeprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

Når huden trænger til et ekstra fugt-boost, kan du med fordel prøve vores Aqua Bounce Flash Mask, der er en sheet maske med ”second-skin”-teknologi. Denne ansigtsmaske er nem at bruge og perfekt at have med på ferie, festivaler, eller blot til når huden trænger til ekstra pleje.

Formlen indeholder ligesom ansigtscremen hyaluronsyre og Life Plankton™ og er designet til at holde på mere produkt end andre klassiske sheet masker. Når masken placeres på dit ansigt, hjælper ”second-skin”-teknologien de aktive ingredienser med at trænge ind i huden for langvarig fugt.

Benyt masken hver uge, eller når din hud trænger til ekstra pleje.

AQUA SUPER GLOW

Hvis du drømmer om mere glød, er Glow-serien perfekt til dig. Aqua Super Glow er en let ansigtscreme, som indeholder Life Plankton™ og Vitamin Complex, der ensarter hudtonen og giver en skøn glød. Glow er velegnet til dig med normal til kombineret hud.

Denne ansigtscreme giver intens fugt til huden, hvilket forbedrer dens fugtbalance. Takket være Vitamin Complex, der er en kombination af flere vitaminer, fremhæves hudens naturlige glød og hudtonen bliver mere ensartet. Konsistensen er let og behagelig, hvilket gør huden silkeblød og opfrisket.

Tip: For at maksimere resultaterne, anbefaler vi altid at rense huden grundigt, inden du påfører hudplejeprodukter.

AQUA GLOW FLASH MASK

Boost hudens glød og vitalitet med Biotherm Aqua Glow Flash Mask, der er en fugtgivende sheet maske med ”second-skin”-teknologi, som indeholder Life Plankton Water.

Den fugtgivende ansigtsmaske er designet til at holde på mere produkt end andre klassike sheet masker. Så snart masken lægges på dit ansigt, hjælper ”second-skin”-teknologien de aktive ingredienser med at trænge ind i huden for langtidsholdbar fugt.

Benyt din Aqua Glow Flash Mask 3 gange om ugen for en blødere hud med mere glød, eller når din hud blot trænger til ekstra pleje.

AQUA SUPER PURE

Har du tendens til uren hud, kan du med fordel prøve Aqua Super Pure, der er en let ansigtscreme, der hjælper med at fugte huden og holde den ren. Denne ansigtscreme er formuleret med Life Plankton™ og salicylsyre og tilbyder derfor både intens fugt og mild eksfoliering af huden. Salicylsyre er kendt for sine egenskaber til at trænge ind i fedtet hud og tilstoppede porer for at fjerne urenheder og holde huden ren.

Ansigtscremen har en let geltekstur, der indeholder Aircilium Control-teknologi, som beskytter huden mod forurening. Den er derfor velegnet til dig med kombineret eller fedtet hud, der ønsker at holde porerne frie for ophobninger.

Tip: For at maksimere resultaterne, anbefaler vi altid at rense huden grundigt, inden du påfører hudplejeprodukter.

AQUA PURE FLASH MASK

Denne ansigtsmaske genopfrisker og revitaliserer huden så den fremstår ren og velplejet. Den efterlader desuden huden med en mat effekt, hvilket gør den velegnet til dig med tendens til olieret, skinnende hud.

Biotherm Aqua Pure Flash Mask er en fugtgivende sheet maske med ”Second-skin”-teknologi, der indeholder Life Plankton Water. Den fugtgivende ansigtsmaske er designet til at holde på mere produkt end andre klassiske sheet masker. Når masken lægges på ansigtet, hjælper ”second-skin”-teknologien de aktive ingredienser med at trænge ind i huden for langvarig fugt.

Benyt din Aqua Pure Flash Mask hver uge, eller når din hud trænger til ekstra pleje.

KOMPLET HUDPLEJERUTINE TIL DIN HUD

Fuldend din hudplejerutine med produkter, der imødekommer din huds behov.
Hos Biotherm har vi samlet en række produkter, er er velegnet til de 18 til 25-åriges livsstil.

Find inspiration til en nem, hurtig og effektiv hudplejerutine med Biotherm:

1. ANSIGTSRENS

Start din hudpleje med at rense ansigtet for at rengøre hudens overflade for snavs og overskydende sebum, så den er klar til den efterfølgende hudpleje.

Vi anbefaler Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser, der er en skummende renseolie, som fjerner makeup og renser huden, så den får en jævn og smuk glød. Den er velegnet til alle hudtyper.

Den olierede konsistens glider nemt over huden og tilbyder en grundig og skånsom afrensning, der efterlader din hud ren og frisk.

2. ANSIGTSMASKE

Når huden er ren og tør, påføres din favorit Aqua Concentrates ansigtsmaske. Anvend masken hver uge, eller når din hud trænger til ekstra pleje.

Fold masken ud, og lad den sidde i 15 minutter inden den forsigtigt fjernes. Massér det overskydende produkt ind i huden, og lad det tørre, inden du fortsætter hudplejerutinen.

Nyd en hud der føles friskere, velplejet og behagelig.

3. ANSIGTSCREME

Efter rens og ansigtsmaske påføres din valgte Aqua Concentrates ansigtscreme. En ansigtscreme er formuleret med plejende ingredienser, som sikrer, at huden ikke tørrer ud. Det er derfor et vigtigt trin i din hudplejerutine.

Med en ansigtscreme fra Biotherm kan du holde på fugten i huden, så den opleves behagelig, spændstig og velplejet. Takket være de aktive ingredienser bliver din hud synligt forbedret.

4. SOLBESKYTTELSE

Afslut din hudplejerutine med solbeskyttelse. Prøv vores Urban UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+, der er en let, fugtgivende ansigtscreme med meget høj solbeskyttelse.

Huden påvirkes dagligt af eksterne miljøfaktorer såsom forurening og UV-stråler. Denne solbeskyttelse efterlader din hud gennemfugtet, stærkere og beskyttet mod eksterne faktorer, så du er klar til at indtage dagen!

SELVBRUNER TIL ANSIGTET

Drømmer du som en smuk og strålende glød i ansigtet, der emmer af sol og sommer?
Med Biotherms Aqua Serum Autobronzant Face kan du opnå netop det – helt uden at skulle bruge timer i solens skarpe stråler.

UDFORSK VORES HUDPLEJEPRODUKTER

Hos Biotherm finder du et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der indeholder ingredienser af naturlig oprindelse, og som fås i forskellige former, der er skræddersyet til forskellige hudtyper.

Udforsk vores udvalg af hudplejeprodukter til både krop og ansigt, og find de helt rette produkter til dig og din hud.