BIOTHERM INTRODUCERER NY ØJENCREME MED RETINOL

Vidste du, at huden omkring øjenkonturen i gennemsnit er 5 gange tyndere end resten af ansigtet, og at det er det mest fleksible område? På grund af disse faktorer har huden omkring øjnene tendens til at være en af de første zoner i ansigtet, som viser synlige tegn på aldring.

Det kan derfor være en god idé at inkorporere en øjencreme i din hudplejerutine, hvis du ikke allerede har det. Prøv Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream.

EN EFFEKTIV ØJENCREME

Hos Biotherm har vi udviklet en innovativ øjencreme, fyldt med fordele og anti-aging egenskaber. Blue Pro-Retinol Eye Cream reducerer fine linjer omkring øjnene og leverer effektive resultater. Efter blot en uges brug vil din øjenkontur synes lysere og fastere, og efter en måned vil du opleve en signifikant reduktion af rynker i øjenområdet*.

*Kosmetoklinisk undersøgelse, 40 kvinder, 1 måned

THE POWER OF BIOSCIENCE

aktive ingerdienser

Denne øjencreme indeholder Biotherms unikke signaturingrediens, Life Plankton, som sammen med fornyende Pro-Retinol og koffein bidrager til hudens velbehag, hudcellefornyelse og reducerer synligheden af mørke rande.

LIFE PLANKTON

PRO-RETINOL

CAFFEIN

MELT-IN BALM KONSISTENS

Med en unik melt-in-balm konsistens trænger Blue Pro-Retinol Eye Cream nemt ind i din hud. Denne fløjlsbløde formel er specielt udviklet til den sarte hud omkring øjnene og testet under oftalmologisk kontrol.

EN IDEEL TILFØJELSE TIL DIN BIOTHERM HUDPLEJERUTINE

Til at pleje den sarte hud omkring øjnene kan du med fordel inkludere Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream i din hudplejerutine. Den lette formel gør øjencremen nem at påføre og allerede ved første påføring giver den komfort til huden.

Hudplejerutiner er individuelle, men nedenfor finder du inspiration til, hvordan din Biotherm hudplejerutine kunne se ud:

 

Første trin i din hudplejerutine bør bestå af en rens.

Vælg en rens, som passer til din huds behov. Prøv eksempelvis Biosource Total Renew Oil Cleanser, der er en skummende renseolie, som renser huden og giver glød. Eller vores Cera Cleanser Cream-to-Foam ansigtsrens, der renser huden skånsomt og beroliger huden uden at udtørre den.

I andet trin kan du med fordel anvende et serum. Der er mange fordele forbundet med at introducere et mere koncentreret hudplejeprodukt i din rutine. Prøv eksempelvis vores Life Plankton Elixir Serum, der har en fugtgivende og regenererende effekt, og efterlader huden styrket og klar til dagens udfordringer.

Om aftenen vil Blue Retinol Night Serum være en god tilføjelse til din rutine. Dette serum er et avanceret anti-ageing serum, der giver ensartet hud, reducerer aldringstegn og fremmer hudens fornyelse.

Tredje trin i din hudplejerutine bør bestå af en ansigtscreme. Her kan du eksempelvis anvende Blue Pro-Retinol Cream om dagen og Blue Therapy Night Cream om aftenen.

Begge ansigtscremer hjælper med at reducere fine linjer og rynker, og huden efterlades blødere, jævnere og fastere.

I fjerde trin handler det om øjenpleje – og det er her Blue Pro-Retinol Eye Cream kommer ind i billedet. Anvend denne øjencreme morgen og aften ved at påføre lille mængde produkt på din ringfinger. I blide bevægelser masseres Blue Pro-Retinol Eye Cream ind i huden omkring øjnene.

OPDAG BIOTHERMS HUDPLEJEPRODUKTER

Nedenfor finder du nogle af vores populære produkter, som sammen med Blue Pro-Retinol Eye Cream kan indgå i din hudplejerutine.

RETINOL – HVAD ER DET, OG HVORDAN VIRKER DET I HUDPLEJE?

OPDAG MERE