Biotherms ingredienser
- sådan virker de i din fugtighedscreme

Udvalget af fugtighedscremer er (næsten) uendeligt, og det kan være uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvilke ingredienser der er vigtige i din hudpleje, og hvordan de egentlig virker.

Biotherm har et stort udvalg af hudplejeprodukter med hver deres egenskaber og ingredienser, som plejer din hud forskelligt.

Læs artiklen, og få overblik over Biotherms ingredienser, og hvilke du skal kigge efter i din hudpleje for at sikre, at din hud får den rette pleje, der passer til dit behov.

Kig efter ingredienser i din fugtighedscreme, som både nærer, plejer og fugter

Den bedste fugtighedscreme er den, som ikke alene fugter og plejer men også styrker din hud, så den holder sig blød, smidig og velplejet.

Hudens behov afhænger af flere faktorer, og behovet ændrer sig gennem livet. For at sikre den rette fugtighedscreme er det derfor vigtigt at kende din hudtype og dine behov.

Ønsker du f.eks. at finde en creme med anti-age-egenskaber, skal du kigge efter nogle særlige ingredienser, der netop hjælper huden med at blive opstrammet og udglattet. Vil du i stedet finde en fugtighedscreme mod tør hud, er det nogle andre ingredienser, du skal holde øje med.

Uanset hvad din huds behov er, så kan du finde en ansigtscreme i vores sortiment, med de rette plejende ingredienser, som giver din hud den pleje, den har brug for.

BIOTHERMS SIGNATURINGREDIENS, LIFE PLANKTON - BASEN FOR VORES ANSIGTSCREMER

Basen for alle vores fugtighedscremer er vores specialudviklede signaturingrediens, Life Plankton™.

Signaturingrediensen giver vores fugtighedscremer et fugtgivende og styrkende fundament, som både plejer og styrker din hud. Du finder ingrediensen i de fleste af vores cremer og i vores Life Plankton-serie.

Life Plankton er af naturlig oprindelse og udvundet fra de franske Pyrenæer. Gennem en kemisk fermenteringsproces har vi forstærket ingrediensen, så der er langt højere koncentration i vores produkter.

Formlen består af fraktioner af probiotika, der styrker hudens barriere og giver huden et bedre forsvar mod ydre påvirkninger.
Probiotiske fraktioner er gode ingredienser at kigge efter i din hudpleje – og med vores fermenteringsproces er det lykkedes at forstærke fraktionerne, så de er 400.000 gange stærkere i vores hudplejeprodukter, end de er naturligt.

Du finder de probiotiske fraktioner i mange af vores fugtighedscremer, men du kan også finde andre plejende produkter i vores Life Plankton-serie, som supplerer din fugtighedscreme og giver huden ekstra forkælelse. Du kan bl.a. finde ansigtsmasker og serum til alle hudtyper.

Udover vores Life Plankton-formel er der andre plejende ingredienser, du med fordel kan kigge efter, når du skal finde den rette fugtighedscreme.

Vand, hyaluronsyre, Aura Leaf og andre fugtgivende ingredienser

Menneskekroppen består af mere end 70 % vand, og derfor er vand – ikke overraskende – også en af de vigtigste ingredienser for din hud. Vand er med til at give huden sin fasthed og smidighed. Vand og fugtgivende ingredienser, der hjælper huden med at holde på fugten og bevare væskebalancen, er derfor alfa omega i enhver ansigtscreme.

Alle cremer indeholder vand, men der findes andre ingredienser, der også kan hjælpe huden med at holde på væsken og derved intensivere den fugtgivende effekt. Der er mange planter, som er naturligt fugtgivende.

Det gælder f.eks. planten, Aura Leaf, som er udvundet fra de franske bjerge. Du kan finde ekstrakt fra Aura Leaf i Biotherms fugtgivende Aquasource Hyalu Plump Gel. En unik kombination af glycerin, hyaluronsyre og Aura Leaf gennemfugter huden i op 48 timer.
En anden super-ingrediens, der sikrer huden fugt, er hyaluronsyre, som du også finder i vores signaturformel, Life Plankton, og som derfor står på ingrediens-listen på de fleste af vores dagcremer. Hyaluronsyre er verdensmester i at holde på fugten og kan faktisk binde fugt til huden 1000 gange mere, end huden selv kan naturligt.

Rødalger – en naturlig Ingrediens som modvirker aldringstegn

Ansigtscremens primære opgave er at sikre huden masser af fugt. Men den kan også mere end det. Du kan sagtens finde cremer i vores sortiment, der både er fugtgivende og samtidig hjælper med at mindske rynker og forfine hudens struktur. Vores anti-age-serie, Blue Therapy, er beriget med ingredienser, der mindsker aldringstegn.

Blue Therapy Uplift Day Cream er en af vores anti-age dagcremer i vores Blue Therapy-serie. Cremen indeholder ekstrakt af rødalger, som hjælper med at udjævne hudtonen og mindske fine linjer.

Ceramider – en superingrediens der styrker hudens naturlige balance

Ceramider er fedtsyrer (lipider), og de er vigtige byggesten i hudens struktur. De findes naturligt i huden, og de styrker hudbarrieren ved at binde fugten og styrke den naturlige fugtbalance.

Ceramider er en vigtig ingrediens at kigge efter i din hudpleje, hvis du gerne vil have en creme, der genopretter hudens naturlige balance og fugter intenst.

Vores Cera Repair Barrier Cream er beriget med de naturlige bioceramider. Cremen egner sig til alle hudtyper – selv den sensitive. Cremen fugter intenst, og den fløjlsbløde konsistens har en beroligende effekt på huden.

Naturlige og beroligende olier – en vigtig ingrediens til tør og sensitiv hud

Du kan med fordel kigge efter fugtighedscremer beriget med naturlige olier, hvis du har tør hud.

Huden kan blive tør af flere grunde, men tilbagevendende tørhed kan være et tegn på, at huden er i underskud af naturlige olier.

Huden indeholder nemlig adskillige fedtstoffer, som sørger for, at vores hud er blød og føles behagelig. Den korrekte sammenhæng af fedtstoffer er derfor mindst lige så vigtig, som fugt og næring i hudpleje.

Biotherm tilbyder flere ansigtscremer specielt udviklet til tør hud f.eks. Aquasource Cica Nutri Cream. Cremen har en nærende formel og sikrer den korrekte pleje til tør hud.

Hvis din hud har tendens til at blive stram eller rødlig, når du f.eks. bruger hudplejeprodukter, kan det være et tegn på sensitiv hud.
Det er en god ide at vælge en fugtighedscreme, der er specielt udviklet til sensitiv hud som f.eks. Life Plankton Sensitive Blam. Cremen har en luksuriøs balm-tekstur, der giver en behagelig pleje.

Kig efter Life Plankton i andet end din fugtgivende fugtighedscreme

Life Plankton er ikke kun vores signaturingrediens, som danner en plejende base for mange af vores fugtighedscremer. Life Plankton er også udgangspunktet for vores hudplejeserie med samme navn.

Serien består af en række styrkende produkter, som kan komplimentere din daglige fugtighedscreme og give huden lidt ekstra - både til dig med sensitiv hud, til dig som ønsker at reducere synlige aldringstegn, og til dig som ønsker at genoprette hudens naturlige fugtbalance.

For at supplere de plejende egenskaber i din dagcreme kan vi anbefale vores Life Plankton Elixir Serum. Serummet er beriget med bl.a. hyaluronsyre, C-vitamin-kompleks, som fugter, giver huden fornyet glød og booster cellefornyelsen. Den lette, flydende tekstur gør, at serummet bliver hurtigt absorberet og giver intens fugt.

Takket være den unikke formel er serummet et godt supplement til både vores anti-age-cremer og vores fugtgivende dagcremer. Og du kan bruge serummet under din foretrukne fugtighedscreme for at sikre ekstra fugt og pleje.

Vil du give din hud lidt ekstra forkælelse, kan du prøve Biotherms Life Plankton Sheet Mask. Masken beroliger, giver fornyet glans og fugter intenst, og din hud efterlades silkeblød. Anvend masken efter ansigtsrens, lad den virke i 8 minutter og massér det overskydende produkt ind i huden.

biotherm introducerer cera repair barrier cream

LÆS MERE