Gua Sha, ansigtsmassage og hudpleje der giver huden glød

Den asiatiske metode, Gua Sha, og ansigtsmassage generelt er blevet populære metoder til at opnå ungdommelig hud med frisk glød. De naturlige sten af krystaller giver ansigtet en behagelig massage, som afspænder musklerne og opstrammer huden.

Der findes også forskellige hudplejeprodukter specielt udviklet til at give huden glød. I en kombination kan ansigtsmassage og de rette produkter styrke hudens vitalitet, så du får et friskt og livligt udtryk.

Læs mere om den asiatiske massage-tradition her i artiklen, og få inspiration til hudpleje som giver glød.

Hvad er Gua Sha, og hvordan virker det?

Gua sha er en mere end 1000 år gammel kinesisk ansigtsbehandling, og den er de seneste år blevet meget populær i den vestlige del af verden. Ansigtsbehandlingen er naturlig og har flere fordele for din hud. Det virker blandt andet mod muskelspændinger i ansigtet samt opstrammer og opfrisker huden.

Gua betyder at skrabe, og Sha betyder rødmen. Og behandlingen fungerer ved, at du med en natursten af krystal giver ansigtet en blid massage, som stimulerer huden og sætter gang i blodomløbet.

Du kan få Gua Sha-sten i forskellige udformninger og af forskellige krystaller, og valget af den rigtige sten afhænger af dine behov. De forskellige krystaller har hver deres fordele, og de er kendt for at have unikke egenskaber for tankerne og vores personlige energistrømme.

Du kan læse om de enkelte krystaller, der hvor du køber din Gua Sha.

FORDELE VED ANSIGTSMASSAGE

Du kan give ansigtet en afspændende massage på flere måde, du kan enten bruge en Gua Sha, du kan bruge en ansigtsrulle, eller du kan afspænde med dine fingre. Uanset hvilket redskab du bruger, så har 
ansigtsmassage flere fordele for din hud.

1. Sætter gang i blodcirkulationen

Massage sætter gang i blodcirkulationen og øger blodtilførslen til ansigtet, så du får en smuk farve i kinderne og  et friskt og livligt look. Det er også derfor, at ansigtsmassage er en fantastisk metode for dig, som ønsker naturlig glød.   

2. Reducerer affaldsstoffer


Kroppen udskiller hele tiden affaldsstoffer, og de kan sætte sig i huden som urenheder eller væskeophobninger. Ansigtsmassage reducerer affaldsstoffer i huden og udglatter væskeophobninger eller inflammation, så du får en renere, fastere, glattere og mere ensartet hud.

3. Afspænder musklerne

Vi bruger ansigtsmusklerne hele tiden - de giver os mimik. Derfor kan vores ansigtsmuskler nemt blive spændte, og mange kender til kæbespændinger eller spændingshovedpine.

Ansigtsmassage hjælper dig med at afspænde musklerne og opstrammer udtrykket. 

4. Opstrammer og udglatter huden

Ansigtsmassage er med til at stimulere huden og booste cellefornyelsen, hvilket styrker elasticiteten og virker genopbyggende på huden.

Brug en Gua Sha med buede hjørner eller en derma-rulle med små pigge for at opnå en dybere ansigtsmassage.

Brug en plejende creme til din ansigtsmassage

Inden du påbegynder din ansigtsmassage, er det vigtigt at rense huden med fx en micellaire. Efter ansigtsrens kan du påføre en plejende serum eller en fed ansigtscreme for at sikre en behagelig ansigtsmassage.

En Gua Sha-sten eller en ansigtsrulle er effektive redskaber til en afspændende og fornyende ansigtsmassage. Men hvis den kinesiske ansigtsmassage virker en smule omstændig, kan du også give dig selv ansigtsmassage blot med brug af dine fingre.

Sådan udfører du din ansigtsmassage uden redskaber

Med simple bevægelser kan du give dig selv en afslappende ansigtsmassage. Afhængig af den effekt du ønsker, er der forskellige bevægelser og hudplejeprodukter, du kan bruge til ansigtsmassagen.

1. OPSTRAM HUDEN MED OPADGÅENDE BEVÆGELSER

Hvis du ønsker at reducere aldringstegn og fine linjer, kan Blue Therapy Uplift Cream være med til at opstramme huden og gøre den fastere. Cremen indeholder bl.a. ekstrakt af røde alger, som hjælper med at give en opstrammet og glattere hud. Den rige tekstur egner sig til tør hud og passer godt til en afslappende ansigtsmassage.

Kør fingrene langs din kæbelinje mod nakken i opadgående bevægelser for at løfte og fremhæve dine ansigtskonturer. Bevæg derefter fingrene med et let pres fra kanten af dine læber og op mod den yderste kant af dine øjne, og før dem derefter fra dine bryn op til toppen af din pande.

Ansigtsmassagen sørger for, at anti-age cremen trænger godt ind i huden.

2. GIV HUDEN GLØD OG FYLDE MED BØLGEBEVÆGELSER

Hvis du ønsker ansigtsmassage der giver glød, kan Blue Therapy Revitalize Day hjælpe dig og give huden et friskt udtryk og en strålende glød. Cremen sikrer målrettet anti-age-pleje. Den er beriget med naturlige Amber alger og vores signatur-ingrediens, Life Plankton, som styrker huden og mindsker aldringstegn.

Boost blodcirkulationen ved at føre spredte fingre fra midten af ansigtet ud mod kæbelinje og op på panden i bølgebevægelser. Knib områderne med aldringstegn mellem din pege og tommelfinger i blide, rullende bevægelser for at øge blodtilførslen, arbejde med området og udglatte huden. 

3. GIV HUDEN ET FUGTBOOST MED CIRKULÆRE BEVÆGELSER

For at opnå en ansigtsmassage med regenererende effekt på huden, kan du bruge vores Life Plankton Elixir Serum. Formlen er beriget med en aktiv og forstærket form af probiotiske fraktioner, som er med til at styrke hudbarrieren.

Serummet er også beriget med hyaluronsyre, som hjælper med at binde fugten i huden, så hudens fugtbalance bevares. Huden efterlades velfugtet og styrket.

Påfør serummet i blide, cirkulære bevægelser i hele ansigtet, så du sikrer, at serummet trænger fint ind i huden.

4. FUGT MED TROMMENDE BEVÆGELSER

Hvis du ønsker en ansigtsmassage med fugtgivende effekt på huden, kan vores Aquasource Hyalu Plump Gel give din hud intens fugt og glød i op til 48 timer med hjælp fra ekstrakt fra den naturlige plante, Aura Leaf.

Fordel cremen i ansigtet, og intensiver de fugtgivende egenskaber ved at bevæge dine fingre rundt i ansigtet med trommende, duppende bevægelser som et regnvejr eller et vandfald. På den måde sørger du for at, produktet trænger godt ind i huden.

KIG EFTER DISSE INGREDIENSER

LÆS MERE