Blue Peptides Uplift Cream SPF 30

Hvordan ændrer huden sig med alderen?

I takt med at vi bliver ældre, begynder aldringstegn så småt at vise sig i huden.

Fine linjer og rynker bliver mere fremtrædende med tiden, fordi huden har været eksponeret for sollys og andre ydre påvirkninger. Men aldring i huden sker også indefra, bl.a. fordi mængden af kollagen i huden falder med alderen, og gør huden mindre elastisk og fast.

Læs hvad der sker med huden, når vi ældes, og hvordan du kan passe godt på din hud med Biothems Blue Peptides Uplift ansigtscreme.

HVORFOR FÅR MAN RYNKER?

Vi bliver alle født med en glat og fyldig hud, når vi kommer til verden. Vi kender alle spædbørns meget fine og bløde hud.

Som tiden går vil vores hud ganske stille og roligt begynde at ældes, og det viser sig bl.a. ved, at den bliver mindre elastisk og får tendens til at blive mere tør. Samtidig vil fine linjer og rynker blive tydeligere i huden, og mange oplever, at huden taber sin fasthed.

Hudens forandringer er en ganske naturlig del af det at blive ældre. Som vi ældes, vil også vores hud ældes. Men nogle hudforandringer kan også fremskyndes af ydre påvirkninger. Derfor kan det være meget individuelt, hvordan og hvor hurtigt huden ældes fra person til person – men med tiden vil alle opleve at få rynker og en hud, der ikke er så fast, som den engang var.

KOLLAGENNIVEAUET I HUDEN FALDER MED ALDEREN

Hvis vi kigger på, hvad der ælder huden indefra, så kan vi ikke komme udenom kollagen. Kollagen er et protein, der findes naturligt i huden og har en direkte indflydelse på dens elasticitet og fasthed. Det er blandt andet kollagen, der får huden til at have sit ungdommelige udseende.

Når vi bliver ældre, bliver huden naturligt mindre fast, og det skyldes, at der dannes mindre kollagen. Fra 25-30-års alderen begynder kollagenproduktionen i huden at aftage og her vil mange opleve, at de første linjer begynder at dukke op.

Det er ganske naturligt, at produktionen af kollagen lidt for lidt reduceres i huden, men solens stråler har også en effekt på vores kollagenniveau.

KOLLAGEN PEPTID-FRAKTIONER

Bidrager til at kompensere for synlige aldringstegn forårsaget af kollagentab i huden.

LIFE PLANKTON

Biotherms ikoniske aktive og naturlige ingrediens, seks gange patenteret, med unik evne til at fremme hudens regenerering og booste andre ingrediensers effektivitet.

SPF30

Beskytter din hud mod aldrende UV-stråler.

YDRE PÅVIRKNINGER DER ÆLDER HUDEN

En af de ydre påvirkninger, der har mest indflydelse på hudens aldring er solen. Solen består af UVA- og UVB-stråler, som begge kan have en betydelig indvirkning på vores hud og dens aldring.

Når UVA-stråler trænger ind i huden, kan det forårsage tidlig aldring, mens UVB-stråler primært påvirker hudens overflade og kan forårsage solskoldning og med tiden også pigmentpletter . Begge typer stråler kan skade hudcellerne og reducere produktionen af kollagen – og derfor gøre huden mindre elastisk og fast.

For at beskytte din hud mod UVA- og UVB-stråler er det vigtigt at bruge en bredspektret solbeskyttelse og så vidt muligt undgå soleksponering, særligt når UV-indekset er højt. Men du kan også holde hudens kollagenniveau bedre intakt med de rette solbeskyttelse.

HUDPLEJEPRODUKTER MED KOLLAGEN PEPTID-FRAKTIONER

Peptider er en anerkendt og velanvendt ingrediens i anti-aging hudpleje. Og med god grund. De er nemlig med til at gøre huden mere modstandsdygtig.

Peptider er små kæder af aminosyrer, der fungerer som byggesten for proteiner i huden – heriblandt også kollagen. 

 

OPLEV BIOTHERMS NYE ANSIGTSCREME MED PEPTIDER

Biotherm Blue Peptides Uplift ansigtscreme er beriget med Biotherms signatur-ingrediens Life Plankton™ og med kollagen peptid-fraktioner, som kompenserer for de synlige tegn på kollagentab i huden og bidrager til at bevare en fast og synligt opstrammet hud.

Mød de nye cremer i serien, og læs hvordan du kan bruge dem dagligt.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT ANSIGTSCREMER

Oplev hemmeligheden bag en synligt fastere hud og en strålende glød med Blue Peptides Uplift ansigtscremer.

Blue Peptides Uplift-hudplejeserien består af fire ansigtscremer målrettet forskellige behov og rutiner. Fælles for dem alle er, at de har fugtgivende og opstrammende egenskaber, der bidrager til at bevare en fast og synligt opstrammet hud.

Cremerne er udviklet med en unik formel, der giver en berigende oplevelse til dine sanser. Oplev en fløjlsblød balm-konsistens, der smelter på huden.

Uanset om du søger efter en rig natcreme, en let dagcreme eller en ansigtscreme, der forener UV-beskyttelse med peptider, findes der en Blue Peptides Uplift ansigtscreme for dig.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM

Denne ansigtscreme er velegnet til alle hudtyper, også den sensitive.
Opnå øjeblikkeligt fastere hud, synlig sund glød og en opstrammet hud over tid.
Brug ansigtscremen hver morgen på renset hud – både i ansigt og på halsen, evt. efter påførsel af Life Plankton Elixir Serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM RICH

Samme ansigtscreme findes også i en rig udgave, der er udviklet til tør hud, selv den sensitive.
Cremen har en meget nærende og smeltende balm-konsistens.
Påfør cremen hver morgen på renset ansigt og hals. Denne kan også benyttes efter brug af serum.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM SPF 30

Nyd de samme fugtgivende og plejende egenskaber i denne creme, der samtidig indeholder en høj SPF-beskyttelse, der beskytter din hud mod aldringstegn fra solen UV-stråler.
Ansigtscremen giver en behagelig sensorisk oplevelse ved påføring og en øjeblikkelig rosa glød.
Brug cremen hver morgen efter rens i ansigt og på halsen.

BIOTHERM BLUE PEPTIDES UPLIFT CREAM NIGHT

Skab den fulde rutine med en natcreme i samme serie. Glæd dine sanser med en berigende oplevelse hver aften. Den sensoriske natcreme har en blød og cremet konsistens, som smelter på huden.
Brug natcremen hver aften på renset hud efter påføring af serum, f.eks. Biotherms Life Plankton Elixir Serum eller Biotherm Blue Retinol Night Serum.

BIOTHERMS BLUE COMMITMENTS

Hos Biotherm ønsker vi at udvikle effektive og miljøbevidste produkter. Vores Blue Peptide Uplift-serie indeholder ingredienser af naturlig oprindelse. Emballagen i hudplejeserien er fremstillet af 40% genbrugsglas med et låg af 100% genbrugsplast.

LIFE PLANKTON ELIXIR

8 DAGE FOR SYNLIGT AT FORBEDRE DIN HUD.

OPDAG