UP FOR SUMMER MED BIOTHERM

Sommeren står for døren, og med solen højt på himlen er det ekstra vigtigt at beskytte og tage hånd om din hud med effektiv fugtgivende hudpleje og solbeskyttelse!

Lad Biotherm guide dig i, hvordan du kan beskytte og pleje din hud med effektive fugtgivende og solbeskyttende produkter. Omfavn varmen og glæden, som sommeren bringer med sig, samtidig med at du holder din hud og krop velplejet.

DIN SOMMERRUTINE TIL FUGTET OG BESKYTTET HUD

Få en smuk og velplejet hud med favoritterne fra Biotherm.

Brug Aquasource Gel dagcremen eller Aquapower Advanced Gel for en gennemfugtet hud.

Sørg for at beskytte din hud med vores Svanemærket solcreme Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 ca. 20 minutter før du går ud i solen. Udover at den beskytter din hud mod solens stråler, så har den en formel, som er udviklet med respekt for havmiljøet.

Husk også at anvende god fugtgivende kropspleje her til sommer!

Brug vores ikoniske Lait Corporel L'Original body lotion til hele kroppen, som nu også findes i en 100% genanvendt og genanvendeligt plastikflaske*.

*Uden pumpe.

HUSK FUGTEN TIL HUDEN - AQUASOURCE HYALU PLUMP GEL

Aquasource Hyalu Plump Gel er en frisk og fugtgivende dagcreme med gel-konsistens til normal/kombineret hud. Dagcremen gennemfugter huden øjeblikkeligt og i op til 48 timer samt giver huden en naturlig glød*. Huden efterlades behagelig, beroliget, fyldig og genopfrisket. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk duft og en let geltesktur der smelter hurtigt ind i huden.

INGREIDENSER
Aquasource Gel indeholder hyaluronssyre af naturlig oprindelse, der hjælper med at sørge for, at huden holder på dens fugt, samt Biotherms unikke signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner af naturlig oprindelse.

MILJØBEVIDST EMBALLAGE OG FORMEL
Cremen er af 96% naturlig oprindelse og skabt med respekt for havmiljøet. Produktets miljøbevidste emballage består af 100% genanvendt og genanvendeligt plastiklåg, 40% genanvendt og genanvendelig glaskrukke samt en æske uden cellofan.

*Instrumentel test

VÆLG DIN SOLCREME MED OMHU - BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Hos Biotherm elsker vi vand, og derfor vil vi gerne passe på havene og påvirke livet i havene mindst muligt. Derfor er vores Waterlover Sun Milk fremstillet med særlig respekt for havmiljøet.

Biotherms første Svanemærket solcreme er udviklet til den bevidste forbruger, som gerne vil være med til at passe bedre på vores planet.

Waterlover Sun Milk SPF 50 har en blød og behagelig konsistens, der er nem at påføre og hurtigt absorberes uden at efterlade hvide mærker på huden.

Solcremen er vandfast og velegnet til sensitiv hud. Fås også i SPF30.

FUGTPLEJE TIL MÆND - AQUAPOWER ADVANCED GEL

Ønsker du at tilføre mere fugt til din hudplejerutine kan du med fordel starte dagen med Aquapower-serien, som er Biotherms fugtighedsgivende serie til mænd. Serien er til alle hudtyper og aldre, og resultatet er en exceptionel frisk følelse. Huden får fornyet glød og efterlades gennemfugtet og næret.

Prøv eksempelvis Aquapower Advanced Gel, som er en fugtighedsgivende dagcreme til mænd. Den indeholder Biotherms Life Plankton ingrediens og er dermed spækket med renegerende og beroligende egenskaber. Denne dagcreme slukker hudens tørst og styrker dens naturlige barriere.

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL TIL ALLE - 48-TIMER FUGT OG STÆRKERE HUDBARRIERE

Biotherm Lait Corporel L'Orginal er en frisk bodylotion, som fugtgiver huden i op til 48 timer*, absoberes hurtigt og styrker kroppens hudbarriere ved første brug. Den daglige bodylotion kan bruges til alle hudtyper og og er særlig god at bruge på tør hud, da den hydrerer og nærer huden.

Vores bedst sælgende bodylotion i Norden indeholder algen Life Plankton™, med oprindelse fra de franske pyrenæer, kendt for sin beroligende egenskaber.

Lait Corporel lOriginal kommer i en flaske af 100% genanvendt plast, som også kan genanvendes**.

*Instrumentel test
**Uden pumpe.

find dine sommerfavoritter herunder