Hudpleje særligt udviklet til mænd

En god hudplejerutine er ikke kun forbeholdt kvinder. Mænd har i lige så høj grad brug for plejende og beroligende produkter, der kan indgå som en del af en morgen- og aftenrutine og hjælpe med at beskytte og styrke huden.

En effektiv hudplejerutine behøver hverken at være tidskrævende eller kompleks. Ofte kan du med ganske få - og rette - produkter gøre en stor forskel for din hud, uanset om du ønsker at opnå mere glød, reducere fine linjer, mindske urenheder eller generelt ønsker at styrke din huds barriere.

Biotherm Homme er vores gren af hudplejeprodukter, der er særligt udviklet til mænd og deres unikke behov for pleje. I vores sortiment til mænd kan du finde produkter til forskellige hudtyper og skabe en enkel og plejende rutine.

MÆND OG KVINDERS HUD HAR FORSKELLIGE BEHOV

Vi kan alle være udfordret af de samme hudproblemer uanset køn. Alligevel er der forskelle på mænd og kvinders hud, som stiller krav til de produkter, vi bruger.  
Mænd har typisk tendens til at have synligere porer, en lidt grovere hudstruktur, tykkere hud og i nogle tilfælde også tør hud efter barbering. Testosteronniveauet er naturligt højere hos mænd, og det kan også medvirke til en øget sebumproduktion, der kan give tendens til fedtet og uren hud. 
Biotherm Homme har siden 1985 udviklet skræddersyet ansigtspleje til mænd verden over. Alle produktserier under Homme er skabt til at imødekomme mænds hudplejebehov uanset hudtype.

HVAD ER DEN BEDSTE ANSIGTSPLEJE  TIL MÆND?

Er du ny inden for hudpleje, eller har du endnu ikke fundet de helt rette produkter for din hud, kan det være en god start at identificere, hvilke eventuelle udfordringer og behov, din hud har.

Forsøg at besvare nogle af nedenstående spørgsmål om din hud: 

  • Ser din hud tør ud?
  • Har du tendens til fedtet hud eller urenheder?
  • Ser din hud mat eller trist ud?
  • Har du alderstegn i huden du gerne vil reducere?


Når du kender din huds behov lidt bedre, kan det gøre det en del nemmere at finde produkter, der kan afhjælpe dine eventuelle hudproblemer og sikre dig den optimale pleje.

NEM OG ENKEL HUDPLEJERUTINE TIL MÆND

Når du skal skabe en ny ansigtsplejerutine, er det en fordel at begynde med en enkel rutine, der består af rens og ansigtscreme – eventuelt også øjencreme og et serum. Rens og fugt er ideelle grundsten i enhver hudplejerutine, som du altid kan bygge videre på med nye produkter.

Når du skal skabe en ny ansigtsplejerutine, er det en fordel at begynde med en enkel rutine, der består af rens og ansigtscreme – eventuelt også øjencreme og et serum. Rens og fugt er ideelle grundsten i enhver hudplejerutine, som du altid kan bygge videre på med nye produkter. 

Biotherm Homme består af flere hudplejeserier, der udover sine plejende egenskaber, hver især også er målrettet forskellige behov, din hud kan have.

 

Biotherms Homme tre unikke produktserier:

Aquapower

Fugtpleje

Force Supreme

Anti-age hudpleje

T-Pur

Mod uren og fedtet hud

Vi guider dig til en enkel rutine med Aquapower, Force Supreme og T-Pur, så du kan komme godt fra start med din nye ansigtspleje.

AQUAPOWER – HUDPLEJERUTINE MOD TØR HUD TIL MÆND

Aquapower er en målrettet fugtpleje til mænd, der hjælper med at styrke hudens barriere og give huden fornyet glød.

1. rens

Første trin i enhver hudplejerutine er rens. Biotherm Homme Aquapower Gel Cleanser er det ideelle renseprodukt til dig, der har tendens til tør hud.

Aquapower Cleanser rengører huden grundigt, og efterlader den blød og velplejet.

2. øjencreme

Til den sensitive hud omkring øjnene, kan du bruge Biotherm Homme Aquapower Fresh Eyes. Øjencremen er beriget med algen, Life Plankton™, der er Biotherms signaturingrediens, som øjeblikkeligt giver huden fugt. Den indeholder også koffein og methol, der hjælper med at reducere trætte og hævede øjne.

Opfrisk dit øjenområde med denne de-puffer øjencreme.

3. ansigtscreme

Biotherm Homme Aquapower-serie har flere fugtgivende ansigtscremer.
Aquapower Advanced Gel er en dagcreme, der indeholder Life Plankton™, der blandt andet er kendt for sine beroligende egenskaber. Denne creme styrker hudens barriere og er velegnet til alle hudtyper og aldre. Huden efterlades gennemfugtet og næret med fornyet glød.
Også Biotherm Homme Aquapower 72H Gel-Cream er en plejende ansigtscreme, der øjeblikkeligt slukker hudens tørst. Denne ansigtscreme indeholde også Life Plankton og sikrer målrettet fugtpleje i op til 72 timer*.
Har du meget tør hud, anbefaler vi Aquapower Comfort Gel PS, en ansigtscreme, der har ekstra nærende egenskaber og efterlader huden velplejet, blød og behagelig.

*instrumental test

FORCE SUPREME – HUDPLEJERUTINE MOD ALDRINGSTEGN TIL MÆND

Biotherms Homme-kollektion af anti-aging hudpleje til mænd, der reducerer tegn på aldring, såsom fine linjer og rynker.

1. rens

Som første led i din anti-aging hudplejerutine, kan du benytte en af Biotherms mange renseprodukter. For en dybdegående rens, anbefales Biotherm Homme Cleansing Gel PNM, der er en vaskegelé, der kan anvendes af alle hudtyper. Denne rens indeholder kokosbetain og salicylsyre, der effektivt renser huden og fjerner urenheder. Cleansing Gel PNM er ideel til at blødgøre skæghår inden barbering.

2. serum

Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Pro-Retinol Serum er et koncentreret hudplejeprodukt, der hjælper med at modvirke synlige aldringstegn hos mænd. 
Dette serum indeholder aktive ingredienser, som det regenererende Life Plankton™, Pro-Retinol, Blue Algae ekstrakt og pro-xylane, der alle medvirker til en fastere, mere jævn og blødere hud. 
Med dette serum vil din hud synes mere ensartet, med en naturlig glød og synligheden af fine linjer vil reduceres. Du kan bruge serummet dagligt, efter barbering og som afsluttende produkt i din anti-aging hudplejerutine.

3. øjencreme

Ønsker du en plejende øjencreme med anti-aging egenskaber, er Biotherm Homme Force Supreme Eye Cream ideel. Øjencremen modvirker synlige tegn på aldring hos mænd og kan anvendes af alle hudtyper. 
Force Supreme Eye Cream er særligt udviklet til den sarte hud omkring øjnene og hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og mørke rande.

4. ansigtscreme

Som anti-aging ansigtscreme har Biotherm Homme skabt en gelcreme, der reducerer synlige tegn på aldring hos mænd.
Force Supreme Youth Architect Cream indeholder vores signaturingrediens, Life Plankton™, der har beroligende egenskaber og pro-xylane, der modvirker aldringstegn.
Den lette konsistens føles behagelig på huden og absorberes hurtigt. Oplev en hud der synes fastere, mere jævn og blød.

T-PUR – HUDPLEJERUTINE MOD URENHEDER TIL MÆND

Denne unikke produktserie af renseprodukter og ansigtscremer arbejder effektivt på at fjerne fedtstoffer og urenheder, uden at udtørre huden.

1. rens

Har du tendens til fedtet hud eller urenheder, har Biotherm skabt en ansigtsrens, der hjælper med at reducere overskydende fedtstoffer fra huden. 
Biotherm Homme T-Pur Cleanser har en cremet og fyldig konsistens, der effektivt renser huden og efterlader den med et reduceret olieret udseende, fri for alle former for overflade-urenheder og med en forfriskende blød fornemmelse. 
Med denne ansigtsrens reduceres fedtet hud, uden at udtørre den.

2. ansigtscreme

Med Biotherm Homme T-Pur Anti Oil & Shine Gel Moisturizer får du en forfriskende ansigtscreme med en let gel-konsistens. 
Denne gel-creme modvirker fedtet hud, og hjælper med at få porerne til at opleves mindre synlige. 
Cremen fugter og plejer huden og efterlader den med en frisk følelse uden at fedte. Perfekt til dig, der ønsker fugtgivende pleje, der samtidig reducerer et olieret udseende.

FIND ANSIGTSPLEJE TIL DIN RUTINE

Aquapower-serien

Fugt til huden

Force supreme - serien

Modvirker tegn på aldring hos mænd

T-pur serien

Til uren hud