I 2012 indgik Biotherm deres første ’Water Lover’-samarbejde med NGO’en ’Mission Blue’. Mission Blue er grundlagt af den internationalt anerkendte marinebiolog Silvia Earle, og organisatonen kæmper for at få fredet havområder med særlige og betydningsfulde økosystemer for både dyr og planter.

I Danmark har Biotherm i 2021 indgået et partnerskab med miljøorganisationen, GreenKayak, som kæmper mod forureningen i verdenshavene ved at involvere frivillige i at sejle i kajakker, mens de samler skrald på bølgen blå.

 

GreenKayak

Biotherm samarbejder med den danske miljøorganisation GreenKayak for at sætte fokus på problemet med plastikaffald i havmiljøet.

Biotherm vil gøre det mere tilgængeligt at padle for miljøet og støtter GreenKayak i lanceringen af flere kajakker i Norge, Danmark og Sverige. Biotherm greenkayaks er placeret i Oslo, Stockholm og København og vil i fællesskab øge indsatsen med, at indsamle mere skrald og plastik fra havet.​

Støt op om et godt initiativ og book din kajak i en af de tre storbyer her:

BIOTHERM AMBASSADØRERNe OM SOMMER OG SOLCREME MED EN TANKE TIL MILJØJET

SILKE GRANE: Skønhedsekspertens bedste tips mod solens stråler

Nu begynder solens stråler at titte frem, og så er det vigtigt at bruge en god solbeskyttelse for at beskytte huden. Det mener skønhedsekspert Silke Grane, som har specialiseret sig i hudplejeprodukter, og som synes, vi undervurderer, hvor meget solens stråler kan skade.

”At beskytte sin hud er jo megavigtigt. Det gælder både i forhold til aldring og rynker, pigmentpletter og andre solskader. Jeg siger ikke, vi skal undgå solen, for den giver os jo lys og velvære, og er nødvendig for, at huden kan danne D-vitamin Men det ér vigtigt, vi beskytter huden mod den,” siger Silke Grane.

En af de bedste produkter, skønhedseksperten selv har i strandtasken, er ’Water Lover Sun Milk Face & Body SPF50’ fra Biotherm, som er svanemærket.
”At den også er let at smøre på, selvom den har en høj solfaktor, og ikke virker fedtet på huden, gør, at selv min teenagedatter vil bruge den. Og så kommer den jo i en miljøbevist emballage, hvor flasken er genanvendelig og fremstillet af 100% genbrugsplast, og det har også en betydning for mange forbrugere,” siger Silke Grane.

Det gælder også i Biotherms solcreme ’Waterlover Face Sunscreen SPF50’, som Silke Grane lægger over sin sædvanlige hudplejebase af serum og dagcreme. Den smører hun på flere gange i løbet af dagen, når hun opholder sig i solen.

LISBETH ØSTERGAARD: Sådan opnår jeg velvære med vinterbadning og skønne hudplejeprodukter

Lisbeth Østergaard elsker havet. Derfor hopper den 41-årige tv-vært i det året rundt, og det giver hende en følelse af at få luftet ud på øverste etage og være i ét med naturen. Derfor mener hun, at vi skal huske at passe på bølgen blå.

”Vi sætter jo et aftryk i alt, hvad vi gør. Vi påvirker allesammen verdenshavene. Hvis vi bliver ved med at behandle det, som vi gør nu, så ender vi jo allesammen med at bade i sådan en dejlig grøn-blå tyk suppedas,” siger hun.

Derfor vælger Lisbeth produkter til sin hudplejerutine, som er blevet til med omtanke for netop havet. Hun bruger Life Plankton Elixir Serum og Blue Therapy Uplift dagcreme, som giver en fugtet og fastere hud med en smuk glød. For at beskytte huden mod solens stråler sværger hun til Waterlover Sun Milk SPF 50, som er svanemærket og til dem, der gerne vil beskytte huden med respekt for havmiljøet.

”Jeg elsker, at mange af ingredienserne i Biotherms produkter oprindeligt kommer fra havet, men bliver reproduceret for at minimere belastningen på de økosystemer, de kommer fra. Med deres nye brandplatform ’Live by Blue Beauty’ ønsker de at sætte fokus på, hvordan de giver tilbage til havet med deres forskellige projekter – både på verdensplan men også herhjemme – og tager ansvar for brugen af jordens resurser, og det synes jeg er prisværdigt”

Rillo Schwartz: Solcreme er ikke altid en barneleg

Rillo Schwartz, hendes mand Lukas og deres to børn rejser meget i løbet af året. Netop derfor elsker de sommeren på Bornholm, hvor det hyggelige familieliv leves, og tiden bl.a. bruges på masser af strandture i solen. Og netop solen, og dét at passe på både egen og børnenes hud spiller en stor rolle for Rillo.

Familien bruger meget tid på stranden. Derfor er det vigtigt for Rillo, at der bliver passet godt på huden i solen, og det gør hun ved at bruge solbeskyttelse med en høj solfaktor - f.eks. Biotherm Waterlover Face Sunscreen SPF 50 og Milky Sun Spray SPF 50.
Når strandturen er slut, smøres alle ind i en fugtgivende bodylotion eller after sun, så huden ikke bliver tør efter en lang dag i solen.

”Det er vigtigt for mig at lære mine unger gode solvaner. Jeg husker ikke et særligt fokus på solcreme i min egen barndom, og det vil jeg gøre anderledes, for vi er alle blevet klogere.”
Mange forældre kan nikke genkendende til kampen om solcremen! Også Rillo: ”Det kan være et mareridt med børn og solcreme. Derfor vælger jeg altid Biotherms solcreme på spray – den absorberes hurtigt, fedter ikke og er så nem at smøre på. Perfekt til sandleg og hurtig ny påføring efter en badetur.”

Rillo bruger selv solcreme i ansigtet hver dag året rundt i hendes hudplejerutine, der starter med Life Plankton Elixir Serum, dernæst Cera Repair Barrier Cream og til sidst Biotherm Waterlover Face Sunscreen SPF 50. Denne kombination giver hendes hud den perfekte pleje, fugt og beskyttelse året rundt.