Biocils Anti Chute Makeup Remover
  •  Biocils Anti Chute Makeup Remover

Biocils Anti Chute Makeup Remover

Biocils er en effektiv øjenmakeupfjerner til kvinder som ønsker at begrænse tabet af øjenvipper ved fjernelse af make-up. Til alle hudtyper.

EAN: 3614271260437

Biocils Anti Chute Makeup Remover er en effektiv øjenmakeupfjerner til kvinder, som ønsker at begrænse tabet af øjenvipper ved fjernelse af makeup. Til alle hudtyper.

Denne milde, men effektive makeupfjerner er beriget med Life Plankton™, en alge, der har sin oprindelse fra de varme termiske kilder i Frankrig. Den er skånsom mod øjnene og vipperne og efterlader øjenområdet beroliget og behageligt efter afrensning. Den kompakte størrelse gør den ideel at tage med på rejsen, da den også opfylder kravene for håndbagage under flyrejser.

Biotherm Biocils Anti Chute Makeup Remover er velegnet til alle hudtyper, også den sensitive.

Fordele Biotherm Biocils Anti Chute Makeup Remover:

• Effektiv makeupfjerner

• Begrænser tabet af vipper

• Kan anvendes af alle hudtyper

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Produktet kan anvendes dagligt til at fjerne makeup, inden rens, serum og cremer.


1. Ryst produktet inden brug, og påfør en lille mængde på en blød vatrondel og lad den hvile over dine øjenvipper i et øjeblik.

2. Lad forsigtet vatrondelen glide nedad for at skåne dine vipper så meget som muligt. Undgå at gnide vatrondelen på øjnene.

Biotherm Biocils Anti Chute Makeup Remover har en let og beroligende tekstur, der er skånsom mod øjenområdet.

Den er formuleret til at fjerne øjenmakeup effektivt uden at irritere eller udtørre huden. Den glider blidt over huden og efterlader ingen fedtet eller klistret følelse.