Eau Vitaminée Spray
  •  Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminée Spray

Eau Vitaminee Eau De Toilette er en let og forfriskende duft.

EAN: 3367729571097

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette er en let og forfriskende duft, der øjeblikkeligt stimulerer krop og sind. Perfekt til kvinden, der ønsker en feminin og forfriskende duftoplevelse.

Biotherm Eau Vitaminée de Toilette byder på aromaer inspireret af solskin og citrusfrugter, der giver en forfriskende og opløftende duft. Den er også beriget med noter af hvid musk og livgivende vitaminer, der indfanger den friske essens af naturen og giver en følelse af velvære.

De dybe noter fra musken kombineret med de lyse duftnuancer fra citrusfrugterne skaber en unik duftoplevelse. Oplev en forfriskende, let duft med Biotherm Eau Vitaminée de Toilette.

Fordele ved Eau Vitaminée Eau de Toilette:

Opløftende duft beriget med E-vitamin og blødgørende ingredienser

Sprudlende noter af grapefrugt, appelsin, jasmin, freesia og musk, der giver en unik og harmonisk duftoplevelse

Perfekt til den livsglade kvinde, der tager hverdagens udfordringer med begejstring og positivitet

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Sprøjt gerne duften på fugtet hud. Jo mere fugtet din hud er, jo mere kraftig synes duften at være.Sprøjt på håndled og gnid disse mod hinanden.

Dub håndleddet mod nakken. Duftens topnote træder øjeblikkeligt frem, hvorimod hjertet fremtræder efter et stykke tid.

Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette har en let og forfriskende konsistens, der glider blidt på huden. Den er ikke tyngende eller klæbrig, hvilket gør den behagelig at anvende.

Duften lægger sig delikat på huden og spreder sig med lethed uden at være overvældende. Dens lette konsistens gør den også ideel til at anvende flere gange i løbet af dagen, så du kan nyde dens opløftende effekt og duftende nuancer hele dagen.