Force Supreme Gel
Force Supreme Gel
  •  Force Supreme Gel
  •  Force Supreme Gel

Force Supreme Gel

Force Supreme Gel er en anti-age gel til mænd.

EAN: 3614272974999

Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel 50ml er en ansigtsgel til, der er velegnet til normal/kombineret hud, og reducerer synlige tegn på aldring.

Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel er en ansigtsgel, der kan velegnet til normal til kombineret hud. Denne anti-age gel hjælper med at reducere synlige tegn på aldring hos mænd fra 40+.

Homme Force Supreme Anti-Aging Gel indeholder Biotherms signaturingrediens, Life Plankton™, som udvindes fra thermalske kilder i Frankrig og er kendt for sine beroligende egenskaber, samt pro-xylane, der modvirker synlige aldringstegn.

Produktets geltekstur føles frisk og let på huden og absorberes hurtigt ind i huden. Efter brug synes huden fastere og føles mere jævn og blød.

Fordele ved Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel:

-Målrettet anti-aging gelé til mænd med normal til kombineret hud.

- Beriget med Life Plankton™ og pro-xylane for at modvirke synlige aldringstegn.

- Let og frisk tekstur, der hurtigt absorberes.

- Efterlader huden fastere, mere jævn og blød efter regelmæssig brug.

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Du kan bruge Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel dagligt hver morgen og/eller aften på renset hud og efter barbering.1. Pump en dosis gelcreme i håndfladen.

2. Brug begge hænder til at fordele produktet i ansigtet. Undgå øjenområdet.

3. Afslut med halsen.

Biotherm Homme Force Supreme Anti-Aging Gel har en frisk og let geltekstur, der føles behagelig på huden og meget hurtigt absorberes. Denne lette formel er enkel at fordele i ansigtet og på halsen, og efterlader en blødere hud.