FIND DIN EGEN POWER DUO

OPLEV FORDELE VED AT BRUGE BLUE THERAPY PRODUKTER FRA BIOTHERM.

SERUM FOR EN FORBEDRET HUDKVALITET

BLUE RETINOL NIGHT SERUM er et avanceret anti-ageing serum, der synligt reducerer rynker, giver en ensartet hud og fremmer hudens fornyelse. Huden efterlades blød og smidig.
80% AF KVINDER OPLEVER REDUCEREDE RYNKER.*

"Denne serum er meget effektiv. Den eksfolierer huden og efter ca. 1 måneds brug kan man se forskellen. Huden er glattere og strammere."
- Urszula, 43 år**

*Selvevaluering, 49 testpersoner, 4 måneder
**Smartson test panel 2022, Matas.dk

VIL DU OPNÅ EN OPSTRAMMENDE EFFEKT?

Kombiner dit Blue Retinol Night Serum med Blue Therapy Uplift cream for reducerede rynker og opstrammende effekt. Blue Therapy Uplift er en opstrammende og fugtgivende dagcreme til normal/kombineret hud, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Hudens linjer og rynker synes reduceret og hudens naturlige glød forbedres.
OPSTRAMMET HUD PÅ KUN 4 UGER*

”Min hud er blevet mere fast og samtidig virker den blødere og mere frisk.”​​
- Anette, 53 år**​​

*Kosmetoklinisk resultat af reduktion af slap hud, 42 kvinder, 4 ugers anvendelse
*Smartson test panel 2021, Matas.dk

ELLER EN UDGLATTENDE EFFEKT?

Blue Retinol Night Serum i kombination med Blue Pro-Retinol cream passer til dig, som gerne vil opnå reducerede rynker og udglattende effekt. Blue Pro-Retinol Cream er en fugtgivende dagcreme, der hjælper med at reducere fine linjer, rynker og pigmentpletter. Huden opleves glattere, fastere og mere behagelig. Cremen giver fugt og fylde til huden samtidig med, at huden ser smidgere, sundere og mere frisk ud med fornyet glød.
3 UF AD 4 KVINDER OPLEVER EN UDGLATTENDE EFFEKT*

”Min hud bliver glattere og ser sundere og mere fast ud. De første rynker og fine linjer bliver mindsket.”​
Irina, 31 år**

*Selvevaluering, 50 kvinder, efter 8 uger.
**Smartson test panel 2021, Matas.dk

OG HVAD SIGER DU TIL EN STYRKENDE OG REVITALISERENDE EFFEKT?

Ved at kombinere Blue Retinol Serum med Blue Therapy Revitalize Cream vil du opnå en styrkende og revitaliserende effekt. Blue Therapy Revitalize er velegnet til dig der ønsker en målrettet ansigtspleje der mindsker synlige alderstegn og giver glød. Derudover er Blue Therapy Revitalize beriget med gyldne mikroperler, som tilfører huden en strålende og øjeblikkelig sund glød. Dag for dag bliver huden mere revitaliseret.

FIND ALLE PRODUKTER HERUNDER