Drømmer du om frisk og gennemfugtet hud? Så er serum og ansigtscreme med hyaluronsyre en god ide at tilføre til din daglige hudplejerutine. Læs mere om ingrediensen, og hvilken egenskaber den har. 

 

Der er intet som strålende og gennemfugtet hud. Desværre falder vores huds evne til at holde på fugten i takt med, at vi ældes. Derfor er det vigtigt at tilføre fugtgivende ingredienser som f.eks. hyaluronsyre til sin hudpleje, der kan hjælpe med at opretholde hudens fugtniveau.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre - også kaldet naturens egen fugtbooster - er et sukkermolekyle, der findes naturligt i vores krop og hud. Det er særligt kendt for sine unikke egenskab til at binde fugten i huden, da det kan holde over 1000 gange sin egen vægt i vand. Hyaluronsyrens fugtgivende og fugtbevarende egenskaber er desuden med til at bevare hudens elasticitet og fasthed, i takt med at vores naturlige produktion af hyaluronsyre i kroppen falder.

Det er med andre ord den helt rette ingrediens til enhver, der gerne vil minimere alderstegn og give sin hud de bedste betingelser for at bevare sin fylde og spændstighed i længere tid.

Hvorfor en ansigtscreme med hyaluronsyre?

I takt med at vores kroppes naturlige produktion af hyaluronsyre falder, bliver vores hud tilsvarende mere tør og mister fylde og fasthed. Det er en helt naturlig del af aldringsprocessen, men med hyaluronsyre som en del af din hudplejerutine får du et fremragende supplement til at bekæmpe disse begyndende alderstegn. 

 

Hyaluronsyre i hudplejeprodukter understøtter huden ved at:

1. Øge din huds fugtoptagelse 

2. Hjælpe din hud med at holde på fugten

3. Modvirke tør, slap og trist hud

At tilføje sera eller en ansigtscreme med hyaluronsyre til din ansigtspleje er derfor noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, hvis du gerne vil sætte ind og bekæmpe alderstegn tidligt og bevare din huds fasthed og spænstighed længere.

Hvem kan anvende hudplejeprodukter med hyaluronsyre?

Sera og cremer med hyaluronsyre kan bruges af alle, uanset om du er ung og døjer med uren hud eller ældre med begyndende eller tydelige alderstegn. 

Det er en gavnlig ingrediens for alle, der gerne vil passe godt på sin hud og forebygge de første alderstegn. 

En serum eller ansigtscreme med hyaluronsyre er dog særligt gavnligt for dig, der døjer med tør, trist og slap hud, da det virkelig er her, at hyaluronsyre kan gøre en forskel og kommer til sin ret.

Hvordan anvendes hyaluronsyre i ansigtspleje?

Hyaluronsyre kan anvendes på ren hud både morgen og aften. Vælger du et serum med hyaluronsyre, skal det påføres på afrenset hud og efterfølges af en god fugtcreme, der kan forsegle og holde på fugten.
Hvis du er mere til en simpel 1. steps rutine, kan du også anvende en ansigscreme med hyaluronsyre, hvor du får fugt og fugtbinder i et og samme produkt. Det er helt op til dig.

Aquasource Hyalu Pump Gel

Aquasource Hyalu Pump Gel fra Biothem er en fugtivende gelcreme til normal og kombineret hud.

Denne unikke formel består af hyaluronsyre og Aura Leaf, der begge tilfører øjeblikkelig fugt til huden og efterlader den gennemfugtet i op til 48 timer.

Denne ansigtscreme gennemfugter, styrker og giver huden naturlig glød.

Life Plankton Elixir Serum

Hvis du ønsker et fugtgivende serum, der er kendt for dets regenererende egenskaber, er Biothems Life Plankton Elixir det helt rette valg.

Med sin unikke formel synes huden allerede forbedret og stærkere efter blot 8 dages brug.

Serummet indeholder fugtgivende hyaluronsyre samt Vitamin C complex, der giver hudtyper i alle aldre en flot glød. Det perfekte valg for dig, der mangler den helt rette fugtighedsgivende base i din hudplejerutine.

UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+

Med denne fugtgivende creme får du fugt og høj UVA- og UVB-beskyttelse i et og samme produkt. Cremen er velegnet til alle hydtyper og påføres som sidste trin i din hudplejerutine om morgenen, før evt. Makeup.

Opnå maksimal beskyttelse mod vind, vejr og forurening samtidig med at din hud forbliver gennemfugtet, stærkere og beskyttet mod eksterne påvirkninger.

Med Biotherms UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+ vil du opleve en mærkbar forbedring med en blødere og mere fugtet hud allerede efter første anvendelse.* Din sikre vej til maksimal fugt og solbeskyttelse.

*91% oplever, at huden føles gennemfugtet.

YOU MAY ALSO LIKE