Det er ingen hemmelighed, at vitamin C er en hudplejeingrediens med masser af fordele. Det er en potent antioxidant, der styrker huden, stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen. C-vitamin i hudpleje kan hjælpe med at lysne mørke pletter, udglatte fine linjer og beskytte huden mod ydre faktorer som miljøforurening og frie radikaler. 

Det er derfor ingen overraskelse, at vitamin C er en populær ingrediens i hudpleje verden over, særligt i anti-aging produkter.  
Vi har samlet alt, du behøver at vide om supermultitaskeren her. 

 

HVAD ER VITAMIN C?

C-vitamin kaldes også for askorbinsyre og er en potent antioxidant, der beskytter huden mod frie radikaler, som blandt andet opstår, når huden udsættes for sol og forurening. 
De frie radikaler er nogle af de faktorer, der kan få vores hud til at se trist og grå ud og få den til at ældes hurtigere. Og her kan vitamin C være en effektiv ingrediens til den modne hud, der har brug for fornyet vitalitet.

C-vitamin har mange gavnlige egenskaber for hele kroppen - også for hudens bindevæv. Derfor bruges ingrediensen også i flere typer hudplejeprodukter som sera, toner, renseprodukter, ansigtscremer, masker og anti-age hudpleje.

HVORDAN VIRKER C-VITAMIN I
HUDPLEJE?

C-vitamin er en af de mest veldokumenterede ingredienser inden for hudpleje sammen med retinol, hyaluronsyre og lipider. Og med god grund.

C-vitamin er nemlig kendt for sin egenskab til at hjælpe med at forebygge og korrigere påvirkninger fra frie radikaler. Derudover kan C-vitamin hjælpe med at lysne huden, mindske fine linjer og give huden mere glød.

Hvis du gerne vil give din hud lidt fornyet liv, kan du derfor med fordel vælge at bruge et hudplejeprodukt, der indeholder C-vitamin.

HVEM KAN BRUGE HUDPLEJE MED
VITAMIN C?

Langt de fleste kan få gavn af at bruge et hudplejeprodukt, der indeholder C-vitamin. Særligt hud der er ældet, synes trist og kedelig eller ujævn hud, kan få glæde af C-vitaminens mange gode egenskaber.

C-vitamin bruges af samme årsag i mange anti-age produkter, fordi den netop kan reducere fine linjer, mindske synligheden af pigmentpletter og give huden mere glød.

DERFOR ER BIOTHERMS VITAMIN C SÆRLIG EFFEKTFULD

Der findes mange forskellige typer af C-vitamin i hudpleje. Den klassiske C-vitamin i hudpleje er absordic acid, der uden tvivl har dokumenteret effekt. Men netop denne form for C-vitamin kan også give rødme og irritation hos nogle hudtyper, og den kræver i høj grad bestemte forhold for at holde sig stabil. C-vitamin kan nemlig let blive dårlig og ineffektiv ved påvirkning af sollys, oxidering og varme.

Hos Biotherm har vi flere produkter, der indeholder vitamin CG, der er en bestemt form for vitamin C, som er mere stabil. Denne form for C-vitamin påvirkes ikke i samme grad af lys, luft og varme temperaturer, som absordic acid.

Vitamin CG hjælper med let eksfoliering af huden, har en anti-fri-radikal effekt og positive virkninger på pigmentering. Resultatet er en mere strålende og og jævn hudtone.

LIFE PLANKTON ELIXIR SERUM FOR EN STRÅLENDE HUD

Trænger din hud til et godt fugt-boost og fornyet glød, har Biotherm et serum, der kan hjælpe med at mindske synligheden af pigmentering og give huden fornyet liv.

Biotherm Life Plankton Elixir Serum er velegnet til alle aldre og hudtyper – selv den sensitive. Serummet er udover vitamin CG nemlig også beriget med Biotherms signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner, der har en beroligende effekt på huden og hyaluronsyre, der fugter huden.

Tilsammen giver det en fugtet, styrket og synligt forbedret hud med fornyet glød på kun 8 dage.

Life Plankton Elixir anbefales at bruges på renset hud, under din ansigtscreme for at forstærke din cremes plejende effekt. Serummet påføres nemt ved brug af den medfølgende pipette. Fordel serummet i hele ansigtet, og lad det absorbere ind i huden inden din resterende hudplejerutine.

Du kan med fordel anvende dette serum som det første trin i din hudplejerutine om morgenen.

OPDAG BIOTHERMS LIFE PLANKTON PRODUKTER

LIFE PLANKTON
HVORDAN VIRKER BIOTHERMS SIGNATURINGREDIENS I HUDPLEJE?

I dag har vi dedikeret en hudplejeserie med den effektive ingrediens, der er kendt for sin evne til at berolige og blødgøre huden. Læs hvad Life Plankton™ er, og hvilken forskel den kan gøre for din hud.