Sådan er Skin Cycling fremgangsmåden

Aften 1

Første aften står i ekfolieringens tegn. Her handler det om at rense huden og sikre en mild eksfoliering samt fugt. 

 

Aften 2

Den anden aften i skin cyckling består af produkter med den aktive ingrediens retinol, der er kendt for sin egenskab til at skabe glød og  mindske synligheden af rynker og pigmentpletter. 

 

Aften 3 og 4 

De sidste aftener i skin cykling fremgangsmåden består af beroligende og plejende hudplejeprodukter, der lader huden restituere efter brugen af aktive ingredienser.

Ideen bag Skin Cycling er, at man gennem denne metode undgår at påføre for mange af de kraftige hudplejeprodukter, og så er det en god måde at skabe en konsistent og effektiv hudplejerutine, der styrker hudens beskyttende barriere og gennemfugter huden. Det er ingen hemmelighed at regelmæssighed er vigtig, hvis du ønsker at opnå gode resultater med din hudpleje. Og fordi der er ‘hviledage’, får din hud mulighed for at restituere.

En anden fordel ved denne trend er, at netop produkterne kan variere alt efter, hvilken hudtype du har. Det betyder, at du kan sammensætte din helt egen rutine, med de produkter, der passer bedst til din hud. Det vigtigste er blot, at du bruger produkterne regelmæssigt, og at du følger Bowe’s rutinemæssige anbefalinger. 

Hos Biotherm har vi fundet nogle af vores favoritprodukter frem, så du kan få inspiration til, hvordan en mulig Skin Cycling rutine kan se ud. Vi ved, at der findes mange individuelle opskrifter på den ideelle hudplejerutine, men som hjælp til at komme i gang med din Skin Cycling rutine, kan du finde inspiration i vores guide.

AFTEN 1 - EKSFOLIERING

Første aften i din Skin Cycling hudplejerutine handler om at fjerne døde hudceller, og rutinen bør derfor bestå af eksfolierende produkter. Det kan eksempelvis være en ansigtspeel, toner og rens. Første aftens rutine afsluttes med et fugtighedsgivende serum, ansigtscreme og øjencreme.

TRIN 1

Vi anbefaler, at du starter med at rense din hud, hvorefter du dupper huden tør. En ren hud er altid det bedste udgangspunkt for en god hudplejerutine.

Til at rense huden kan du eksempelvis vælge Cera Cleanser Cream to Foam, som er en ansigtsrens, der renser huden skånsomt, og efterlader huden blød og behagelig.

Formlen indeholder en kombination af Life Plankton + bioceramider + niacinamid for en beroligende effekt på huden. Denne ansigtsrens renser uden at udtørre din hud takket være den unikke creme-til-skum konsistens. Velegnet til sensitiv hud.

TRIN 2

Vi anbefaler, at du efter rens påfører et eksfolierende produkt. 

Det kan eksempelvis være Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel, som er en eksfolierende ansigtspeel med en let cremetekstur. Det er en mild peel, som indeholder vores unikke og regenerende signatur ingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner, og plejende Squalane. Begge ingredienser af naturlig oprindelse. 

Life Plankton Mild Creamy Peel er velegnet til sensitiv hud og eksfolierer forureningspartikler fra huden uden at forstyrre den. Huden efterlades øjeblikkeligt mere frisk og jævn.

TRIN 3

Efter peel anbefales det, at du tilføjer en toner, som bidrager med fugt. 

Prøv eksempelvis Biotherms Biosource Purifying Lotion, der er en 24-timers fugtgivende skintonic, som gør huden klar til brug af din hudpleje. Denne toners formel gør, at snavs og partikelforureninger har svært at sætte sig fast på huden. Purifying Lotion anbefales til normal/kombineret hud.

Har du tør hud, anbefales det, at du bruger Biotherms Biosource Softening Toner, der er udviklet særligt til tør hud.

Fælles for begge skintonics er, at de indeholder vores signaturingrediens, Life Plankton, som blandt andet styrker hudens naturlige barriere og bidrager med fugt og fornyet glød. 

TRIN 4

Efter toner påføres et serum. Et eksempel på et serum, som giver fugt, er Biotherms Life Plankton Elixir Serum.

Dette er er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre – også sensitiv hud. Et trin i enhver hudplejerutine for en smuk og velplejet hud.

Life Plankton Elixir Serum indeholder 5% Life Plankton probiotiske fraktioner, som er Biotherms aktive signaturingrediens af naturlig oprindelse, kendt for dets regenerende egenskaber. Derudover indeholder serummet fugtgivende hyaluronsyre og Vitamin C-kompleks, som giver glød.

TRIN 5

Efter serum tilføjes en fugtighedsgivende ansigtscreme.

Her kan du prøve Biotherms Aquasource Hyalu Plump, som er en frisk og fugtgivende gel til normal og kombineret hud. Hyalu Plump Gel indeholder både Biotherms signaturingrediens, Life Plankton, og hyaluronsyre.

Det betyder, at Aquasource Hyalu Plump Gel gennemfugter og styrker huden, og giver huden naturlig glød.

TRIN 6

Første aften i Skin Cycling rutine afsluttes med en fugtighedsgivende øjencreme.

Her kan du prøve Biotherms Aquasource Eye Cream, som er en øjencreme, der, ligesom vores Hyalu Plump, har en geltekstur, der giver en kølende effekt, får mørke cirkler under øjnene til at være mindre synlige, og fugter huden omkring øjnene. 

Det er den perfekte afslutning på første dag af din Skin Cycling hudplejerutine!

AFTEN 2 - HUDPLEJEPRODUKTER MED RETINOL

Aften nummer to er forbeholdt produkter, der indeholder retinol, som er den ultimative hudplejeingrediens for en jævn og ensartet hud. Retinol er en kraftfuld ingrediens, som bør introduceres gradvist i din hudplejerutine, hvis du ikke har brugt produkter med retinol før. Derfor er den et perfekt match til en Skin Cycling hudplejerutine, da huden får lov at ’hvile’ i dagene efter.

TRIN 1 + 2

Aften nummer to ligner aften nummer 1 i de første trin. Her anbefales det, at du ligesom på første aften starter med at rense din hud, hvorefter du dupper huden tør. 

Når huden er renset, påføres din valgte toner.

TRIN 3

Når huden er renset og tonet, påføres stjernen for forbedret hudkvalitet nemlig retinol.

Her kan du eksempelvis bruge Biotherms Blue Retinol Night Serum, der er et avanceret anti-ageing serum, som synligt reducerer rynker, fremmer hudens fornyelse og giver en ensartet hud.

Blue Retinol består blandt andet af 1% Life Plankton + 0,25% Retinol, som er en kombination af den kraftfulde anti-ageing ingrediens retinol og Biotherm's signaturingrediens Life Plankton, for en optimal effekt, der bidrager til hudens regenerering.

For en fornyet og ungdommelig hud med sundt udseende.

TRIN 4

Efter serum Påføres en fugtgivende ansigtscreme, som sætter punktum på dag 2 i din Skin Cycling hudplejerutine.

Her kan du prøve Biotherms Blue Pro-Retinol Cream, som er en fugtgivende dagcreme, der hjælper med at reducere fine linjer, rynker og pigmentpletter. Cremen giver fugt og fylde til huden samtidig med, at huden ser smidigere, sundere og mere frisk ud med fornyet glød.

Cremen har en let konsistens, der absorberes hurtigt med en let sensorisk duft, og er velegnet til alle hudtyper.

AFTEN 3 OG 4 - HVILEDAGE

De sidste to aftener i din Skin Cycling hudplejerutine handler om at lade huden restituere. Her er fugt nøgleordet, og særlige super-fugtende ingredienser som hyaluronsyre og glycerin bør indgå i rutinen, som bidrager til en velplejet hud. Andre ingredienser, der egner sig i disse dage, er for eksempel centalla asiatica og niacinamid.

TRIN 1

Her kan du eksempelvis bruge Life Plankton Elixir Serum efterfulgt af Aquasource Hyalu Plump, som blev introduceret på første aften i rutinen. 

Føles din hud ekstra tør, kan du med fordel bytte Hyalu Plump ud med vores Aquasource Cica Nutri Cream, der er velegnet til tør hud. Denne creme gennemfugter huden.

Den indeholder ingrediensen Centella Asiatica der er kendt for sine beroligende og plejende egenskaber, samt Biotherm's unikke signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner.

TRIN 2

Til at styrke hudens naturlige barriere kan du med fordel prøve Biotherms Cera Repair Barrier Cream, der er en ansigtscreme, som styrker din huds beskyttende barriere - og cremen er velegnet til alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud.

Cera Repair dagcremen gennemfugter din hud, har en beroligende effekt på huden og forbedrer dens elasticitet.

Den lette og fløjlsbløde konsistens absorberes hurtigt og efterlader huden behagelig og med en skøn, forfriskende duft. Cera Repair indeholder ingredienser af naturlig oprindelse som BioCeramider der hjælper med at styrke hudens egen barriere, samt Biotherm's unikke signaturingrediens, det regenererende Life Plankton probiotiske fraktioner.

START DAGEN MED SOLFAKTOR

Skin Cycling fremgangsmåden indeholder blandt andet produkter med retinol, hvilket kan gøre huden mere sensitiv over for solens stråler. Hver dag udsættes huden for eksterne faktorer som miljøforurening, vind og UV-stråler. Derfor anbefaler vi at afslutte din hudplejerutine om morgenen med en ansigtscreme med solfaktor. 

UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+

Oplev eksempelvis Biotherms UV Defense Protective Hydrating Fluid SPF50+, der er en let og fugtgivende ansigtscreme med meget høj solbeskyttelse. Den er velegnet til alle hudtyper og dens lette formel gør den nem at integrere i din daglige hudplejerutine. Brug den som det sidste trin, inden eventuel makeup. Så er du klar til dagen.

OPDAG BIOTHERMS HUDPLEJEPRODUKTER

Nedenfor finder du nogle af vores populære produkter, som kan indgå i din Skin Cycle hudplejerutine.