GREENKAYAK & BIOTHERM

I 2021 indgik Biotherm et samarbejde med miljøorganisationen GreenKayak, der bekæmper forureningen i verdenshavene ved at opfordre frivillige til at padle kajak og samtidig indsamle affald i havet.

GreenKayak og Biotherm, forenet af en fælles vision om en sundere planet, er klar til at tage fat, tage vores årer og sejle ud på denne fantastiske rejse sammen. Er du med?

Læs mere om samarbejdet og book din kajak i dag!

HØR HVAD TOBIAS, GRUNDLÆGGER AF GREENKAYAK, HAR AT SIGE OM SAMARBEJDET MED BIOTHERM

GREENKAYAK

GreenKayak er en miljøorganisation, der engagerer frivillige i kampen mod miljøforurening gennem kajakpadling. Konceptet er, at alle er velkomne til at bruge kajakkerne helt gratis, så længe affald bliver samlet op fra vandet, og oplevelsen deles på sociale medier med hashtagget #GreenKayak.

Gennem samarbejdet har Biotherm gjort det nemmere at padle for miljøet og har støttet GreenKayak ved at lancere flere kajakker i Norge, Danmark, Sverige og Finland. 23 kajakker er blevet søsat. Biotherms nye grønne kajakker findes i Oslo, København, Stockholm og Helsinki, og samarbejdet har øget indsatsen med at indsamle affald og plast fra havet.

RESULTATET AF TRE SÆSONERS SAMARBEJDE

9000 PERSONER

9 000 personer har brugt kajakkerne til at samle affald op.

13 TON AFFALD

Der er blevet samlet op mere end 13 ton affald.

11 000 TIMER

Det svarer til 11 000 timer, der er blevet brugt til at samle affald op ad vandet.

BOOK DIN KAJAK NU

En kajaktur er en perfekt underholdningsaktivitet. Samtidig kan du udforske en by fra vandet og få bevægelse i gang. Alt dette kombineret med at gøre noget godt for miljøet!