EN PINK HUDPLEJERUTINE TIL DENNE SOMMER

Der er ingen tvivl om, at den lyserøde bølge er skyllet ind over os. Og det er en trend, vi hos Biotherm er vilde med! Livet i pink er bare lidt mere fantastisk. Derfor har vi samlet en hudplejerutine, som består af nogle af vores yndlingsprodukter i pink emballage. En Pink rutine til dig, som ønsker en hud med en masse glød!

PRETTY IN PINK

Kodeordene til denne sommer er glød og udstråling, og det er blandt andet, hvad du kan opnå med denne hudplejerutine. Med Biotherms Pink hudplejerutine tilføres din hud en masse fugt, som gør, at din huds udstråling forbedres.  

Perfekt til dig, som ønsker at opnå en skøn glød.

rens i pink

Første trin i din Pink Biotherm hudplejerutine er dedikeret til ansigtsrens. Prøv vores Biosource Softening Foaming Cleanser: En skøn renseskum, som nænsomt fjerner makeup og rengør huden, så den efterlades blød, behagelig og ren.

Renseskummen er mild mod huden og sæbefri, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud. Anvend som led i din hudplejerutine både morgen og aften ved at massere produktet på en let fugtet hud i hele ansigtet. Skylles af med lunkent vand.

skintonic i pink

Andet trin består af en skintonic. Biotherm Biosource Softening Toner er en 24-timers fugtgivende toner, som gør huden klar til resten af din hudplejerutine. Denne toner gør det nemlig svært for snavs og forureningspartikler at sætte sig fast på huden.

Anvend Softening Toner på nyrenset hud både morgen og aften. Påfør i ansigtet og på halsen ved hjælp af en vatrondel. Huden efterlades blød og frisk. Denne formel er mild, skånsom og uden alkohol, hvilket gør den velegnet til dig med sensitiv hud.

aqua glow flash mask i pink

Efter rens og toner kan du et par gange om ugen, eller efter behov, med fordel introducere en fugtgivende ansigtsmaske.

Oplev eksempelvis Biotherm Aqua Glow Flash Mask, der er en sheet-maske beriget med vitamin C complex, som genopfrisker huden og giver glød.

Denne ansigtsmaske er udviklet med ’second-skin’ teknologi, hvilket betyder, at så snart masken lægges på dit ansigt, hjælper de aktive ingredienser med at trænge ind i huden. Det giver en langtidsholdbar fugt, som efterlader din hud blødere og med mere glød.

Aqua Glow Super Concentrate i pink

Fjerde trin i din nye Pink hudplejerutine består af en let ansigtscreme. Biotherm Aqua Glow Super Concentrate er vores ansigtscreme, der både fugter huden og giver en mere ensartet hudtone. Det gør, at du kan opnå en skøn glød takket være effektiviteten i ingredienserne Life Plankton™ og Vitamin Complex.

Aqua Glow bruger en Micro Emulsion-teknologi til at give effektiv og intensiv fugt samt frisk glød. Den let cremede konsistens absorberes nemt og efterlader huden silkeblød.

cream i pink

Hvis din hud har brug for ekstra fugt, eller hvis du blot ønsker endnu mere glød, så kan du i femte trin introducere Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream. Denne fugtgivende dagcreme blødgør og opfrisker huden, så den er klar til eventuel makeup.

Aquasource Cica Nutri Cream er den ideelle allierede til en lyserød sommer med alt, hvad det indebærer. Denne ikoniske bestseller er den perfekte afslutning på din nye Pink hudplejerutine, der nærer og tilfører glød til huden.