Sommeren står for døren, og med solen højt på himlen er det ekstra vigtigt at beskytte og tage hånd om din hud med effektiv fugtgivende hudpleje!

Få en smuk og velplejet hud med favoritterne fra Biotherm. Start med Life Plankton Elixir Serum som første trin i din hudplejerutine og brug derefter Aquasource Gel dagcremen for en gennemfugtet hud. Sørg for at beskytte din hud med vores Svanemærket solcreme Waterlover Sun Milk SPF30 eller SPF50 ca. 20 minutter før du går ud i solen. Udover at den beskytter din hud mod solens stråler, så har den en formel, som er udviklet med respekt for havmiljøet og den kommer i en 100% genanvendt og genanvendelig plastikflaske*.

Husk også at anvende god fugtgivende kropspleje her til sommer! Brug vores ikoniske Lait Corporel body lotion til hele kroppen, som nu også findes i en 100% genanvendt* og genanvendeligt plastikflaske**.

*Uden farve og tilsætningsstoffer.
** Uden pumpe.

FØRSTE TRIN I ENHVER HUDPLEJERUTINE

Life Plankton Elixir Serum

Life Plankton Elixir er et plejende serum til alle hudtyper og aldre, også til sensitiv hud.

Hudens kvalitet synes synligt forbedret og styrket efter få dage. Med tiden vil du opnå en fastere og glattere struktur. Serummet bekæmper fine linjer og efterlader huden blød, smidig, fugtet og med fornyet glød.

INGREDIENSER
Life Plankton Elixir indeholder 5% Life Plankton probiotiske fraktioner, som er Biotherms aktive og unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse. Serummet indeholder også den fugtgivende hyaluronsyre og C-vitaminkompleks, der giver den smukkeste glød til ansigtet.

ANVENDELSE
Brug Life Plankton Elixir Serum morgen og aften på renset hud. Påfør før din ansigtscreme for at forstærke cremens plejende effekt. Serummet påføres nemt ved brug af medfølgende pipette og den lette tekstur absorberes hurtigt uden at virke fedtet.

HUSK FUGTEN TIL HUDEN

Aquasource Hyalu Plump Gel

Aquasource Hyalu Plump Gel er en frisk og fugtgivende dagcreme med gel-konsistens til normal/kombineret hud. Dagcremen gennemfugter huden øjeblikkeligt og i op til 48 timer samt giver huden en naturlig glød. Huden efterlades behagelig, beroliget, fyldig og genopfrisket. Aquasource Hyalu Plump Gel har en frisk duft og en let geltesktur der smelter hurtigt ind i huden.

INGREIDENSER
Aquasource Gel indeholder hyaluronssyre af naturlig oprindelse, der hjælper med at sørge for, at huden holder på dens fugt, samt Biotherms unikke signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner af naturlig oprindelse.

MILJØBEVIDST EMBALLAGE OG FORMEL
Cremen er af 96% naturlig oprindelse og skabt med respekt for havmiljøet. Produktets miljøbevidste emballage består af 100% genanvendt og genanvendeligt plastiklåg, 40% genanvendt og genanvendelig glaskrukke samt en æske uden cellofan.

EN KLASSIKER I MILJøbevidst INDPAKNING

LAIT CORPOREL BODY LOTION

Lait Corporel er en frisk og fugtgivende bodylotion til alle hudtyper, som nu kommer i en flaske af 100% genanvendt plast*, som også kan genanvendes**.

Den fugter huden og trænger hurtigt ind uden at fedte. Indeholder ekstrakter af citrusfrugter, og efterlader huden blød og smidig. Duften giver en frisk fornemmelse af renhed og velvære.

*Uden farve og tilsætningsstoffer.

** Uden pumpe.

VÆLG DIN SOLCREME MED OMHU

BIOTHERM WATERLOVER SUN MILK SPF50

Hos Biotherm elsker vi vand, og derfor vil vi gerne passe på havene og påvirke livet i havene mindst muligt. Derfor er vores Waterlover Sun Milk fremstillet med særlig respekt for havmiljøet.

Biotherms første Svanemærket solcreme er udviklet til den bevidste forbruger, som gerne vil være med til at passe bedre på vores planet.

Waterlover Sun Milk SPF 50 har en blød og behagelig konsistens, der er nem at påføre og hurtigt absorberes uden at efterlade hvide mærker på huden.

Solcremen er vandfast og velegnet til sensitiv hud. Fås også i SPF30.

HVAD ER DET, DER GØR PRODUKTET SÅ SPECIELT?

Det Nordiske Svanemærke har certificeret vores solcreme efter en analyse af hele produktets livscyklus – lige fra råmateriale til produktion, brug, bortskaffelse og genanvendelse.

Waterlover Sun Milk SPF50 består af en basis formel der er 97% bionedbrydelig* og miljøtestede solfiltre, så det har den mindst mulige negative indvirkning på vores havmiljø.

Vi gør også brug af cirkulær økonomi – flasken til vores solprodukt er nemlig fremstillet af 100% genbrugsplast og er genanvendelig**. Læs mere om det nordiske Svanemærke her: https://www.ecolabel.dk/en

*77% biologisk nedbrydeligt produkt med filtre.

** Uden pumpe.

BIOTHERMS FORPLIGTIGELSE TIL MILJØET

Biotherm bygger på 70 års hudplejeekspertise og har siden 2012 været erklæret ”Water Lover”. For 10 år siden indgik Biotherm deres første ’Water Lover’-samarbejde med NGO’en ’Mission Blue’. Mission Blue er grundlagt af den internationalt anerkendte marinebiolog Silvia Earle, og organisatonen kæmper for at få fredet havområder med særlige og betydningsfulde økosystemer for både dyr og planter.

Green Kayak

I Danmark indgik Biotherm i et partnerskab i 2021 med miljøorganisationen, GreenKayak, som kæmper mod forureningen i verdenshavene ved at involvere frivillige i at sejle i kajakker, mens de samler skrald på bølgen blå.

Biotherm vil gøre det mere tilgængeligt at padle for miljøet og støtter Greenkayak i lanceringen af flere kajakker i Norge, Danmark og Sverige. Biotherm greenkayaks er placeret i Oslo, Stockholm og København og vil i fællesskab øge indsatsen med, at indsamle mere skrald og plastik fra havet.​

Støt op om et godt initiativ og book din kajak her: