#Terrassetid: det bedste produkt til at beskytte huden mod solskader

Det er aldrig helt nemt at acceptere ændringerne i huden, som kommer med årene. Da hudens ældning er en naturlig proces, findes der cremer, der kan modvirke alderstegn. Ældningstegn på huden sker primært på grund af skader fra frie radikaler fra fx forurening, UV-stråler, stress og kostændringer, hvilket medfører fine linjer, pigmentforandringer, rynker og tab af elasticitet. Faktisk er 80 % af faktorer, der forårsager ældning, eksterne, og kun 20 % af hudens ældningsproces er naturlig, hvilket betyder, at vi kan påvirke 80 procent af hudens aldring. En creme mod ældningstegn som Biotherms Blue Therapy Multi-Defender med SPF 25, arbejder med at styrke hudens ungdommelighed og glød ved at beskytte mod de to største hovedfaktorer af alderstegn, der skader huden: UV-stråler og forurening.

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25

Den ultralette og friske konsistens trænger øjeblikkeligt ind i huden, fugter og beskytter samtidig det yderste hudlag med et filter lavet af nøgle-ingrediensen furcellaria lumbricalis, der er almindelig i de Skandinaviens farvande.

Rødalgen er afgørende for at forhindre, at huden tørrer, når den udsættes for forurening. Det styrker også hudens beskyttelsesbarriere efter eksponering.

Derudover indeholder Blue Therapy Multi Defender SPF 25 også baicalin og anti-oxidant Vitamin E, som bekæmper alderstegn forårsaget af UVA-stråler. Produktet indeholder også Life Plankton ™ og Alger af Youth ™, som styrker hudens naturlige forsvar.

Et skjold beskytter huden mod UV-stråler og forurening og reducerer forekomsten af slap hud og synlige linjer og poser under øjnene. Denne creme viser virkelig, hvor effektiv naturen kan være.

explore the blue therapy series