GÅ IND I DET NYE ÅR
MED FORNYET GLØD

Et nyt år står for døren, og det er traditionen tro et godt tidspunkt at ændre lidt på gamle vaner – heriblandt din hudplejerutine. Med Biotherm har du mulighed for at booste din rutine og tilføre en masse fugt og glød til din hud, hvilket er vigtigt i de kolde vintermåneder, hvor huden kan føles tør.

Nedenfor får du vores bud på den perfekte hudplejerutine. Vi giver dig inspiration til hvordan du kan give din vinterhud fugt og glød gennem en simpel rutine.

Biotherms produkter er elsket af mænd og kvinder i hele verden for sin alsidighed. Nedenfor finder du nogle af vores favoritter, som kan hjælpe med at pleje den trætte og sensitive vinterhud. Produkterne er din ven, når huden trænger til at blive forkælet, så du på strålende vis kan indtage det nye år.

TIL HENDE

CERA CLEANSER CREAM-TO-FOAM

Start din vinter-hudpleje med Biotherms Cera Cleanser Cream-to-Foam, som er en ansigtsrens, der efterlader huden ren, blød og behagelig. Denne rens er skånsom mod huden og takket være den unikke creme-til-skum konsistens renser den uden at udtørre din hud.

LIFE PLANKTON™ ELIXIR SERUM

Efter rens påføres vores ikoniske, Life Plankton Elixir Serum, der har en fugtgivende, plejende og regenererende effekt på huden. Efter blot 8 dage vil du opleve, at huden både har fået mere glød og er fugtet, styrket og synligt forbedret. Life Plankton er Biotherms patenterede signaturingrediens, som stammer fra de termiske kilder i Frankrig og er kendt for sine regenererende og beroligende egenskaber.

CERA REPAIR BARRIER CREAM

Følg op med Cera Repair Barrier dagcreme, som styrker din huds beskyttende barriere. Cremen er velegnet til alle hudtyper, også den sensitive. Denne dagcreme tilfører en masse fugt til din hud, og du vil opleve, at din hud fremstår mere ensartet. Det bidrager til din naturlige glød.

Derudover har Cera Repair en beroligende effekt på huden og forbedrer dens elasticitet. Den lette og fløjlsbløde konsistens absorberes hurtigt og efterlader huden med en skøn, forfriskende duft.

Om aftenen kan du med fordel bruge Blue Retinol Night serum i stedet for Life Plankton Elixir Serum et par gange om ugen. Dette serum er et avanceret anti-aging serum, der reducerer fine linjer, fremmer hudens fornyelse og giver en ensartet hud. Huden efterlades forbedret, blød og smidig – klar til at imødekomme nye muligheder og udfordringer. Serummet er velegnet til normal og kombineret hud.

Når du bruger et serum med retinol er det vigtigt at beskytte huden mod solens stråler i dagtimerne, da huden kan blive mere følsom overfor lys. Lad derfor solcremen være et fast trin i din hudplejerutine om morgenen. 

Afslutningsvis kan du også med fordel udskifte din almindelige dagcreme med en natcreme. Blue Therapy Uplift Night Cream er en behagelig natcreme til alle hudtyper. Denne natcreme styrker hudens fasthed og elasticitet ved hjælp af kollagenfraktion peptid samt ”Red Algae” ekstrakt, kendt som Rodophycea, som høstes langs Atlanterhavets kyst. Huden beskyttes mød vandtab i løbet af natten og næste morgen opleves huden frisk, glattere og med en rosa glød.

TIL HAM

AQUAPOWER ADVANCED GEL

Gå det nye år i møde med en forbedret hudplejerutine. Ønsker du at tilføre mere fugt til din hudplejerutine kan du med fordel starte dagen med Aquapower-serien, som er Biotherms fugtighedsgivende serie til mænd. Serien er til alle hudtyper og aldre, og resultatet er en exceptionel frisk følelse. Huden får fornyet glød og efterlades gennemfugtet og næret.
Prøv eksempelvis Aquapower Advanced Gel, som er en fugtighedsgivende dagcreme til mænd. Den indeholder Biotherms Life Plankton ingrediens og er dermed spækket med renegerende og beroligende egenskaber. Denne dagcreme slukker hudens tørst og styrker dens naturlige barriere.

FORCE SUPREME PRO-RETINOL SERUM

Ønsker du derimod en hudplejerutine, som modvirker synlige tegn på aldring, kan du med fordel bruge Biotherms Force Supreme serie. Serien består af hudplejeprodukter med imponerende anti-aging egenskaber. Eksempelvis vil Force Supreme Pro-Retinol Serum modvirke synlige tegn på aldring. Ingredienserne i serummet bidrager til en mere fast, jævn og blød hud. Produktet kan bruges hver dag efter rens og barbering og før dagcreme. Oplev glæden ved en gennemfugtet hud med en naturlig glød.

Godt nytår med fugt og glød til hele kroppen

Der er ikke noget bedre end den duft, som cirkulerer på badeværelset, når man har vasket en velduftende shower gel af.

Hos Biotherm holder vi af vores Lait de Douche Shower Milk, som er en fugtgivende showergel, der både plejer, renser og blødgører huden. Denne kropssæbe kan bruges af alle og dens imponerende egenskaber og skønne duftnoter efterlader huden ren og frisk.

Afslut badet med Biotherms plejende Lait Corporel bodylotion, som reparer din huds barriere, tilfører fugt og efterlader huden blød og smidig. Denne lotion indeholder Life Plankton, som er kendt for sine beroligende egenskaber. Den mælkehvide tekstur trænger hurtigt ind uden at fedte og er god til alle hudtyper. Ekstrakter af citrusfrugter bidrager med en frisk fornemmelse af renhed og velvære.

FIND ALLE PRODUKTER HERUNDER