DENNE JUL VIL SELV DE MINDSTE MIRAKLER SKABE DEN STØRSTE MAGI

Oplev hvordan små hudplejevidundere skaber magi på din hud.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive på din ønskeseddel til jul?
Hos Biotherm finder du en række fantastiske gaveideer.

FIND DEN BEDSTE JULEGAVE

Hudpleje udgør den perfekte julegave, som du selv kan ønske dig eller lægge under juletræet til en du holder af.

FIND JULEGAVER, SOM DU KAN SKRIVE PÅ DIN ØNSKELISTE

Hos Biotherm kan du få hjælp til gaveidéer og rådgivning om hudpleje og -rutiner.

Biotherm har fokus på produkter med effektive formler, og vores hudpleje er altid fyldt behagelige dufte og skønne teksturer. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Find inspiration til julegaver til ham eller hende i dit liv.

FØRSTE TRIN TIL EN SMUK HUD

Biotherm Life Plankton Elixir er et fugtgivende og regenererende serum, som passer til alle hudtyper og aldre. Allerede efter 8 dage opleves hudens kvalitet synligt forbedret og styrket. Huden efterlades blød, smidig og fugtet med fornyet glød.

Et sandt hudplejemirakel og en god julegave til hende, du holder af.

Strammer op og giver fugt

Biotherm Blue Therapy Uplift Day er en opstrammende og fugtgivende dagcreme, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Ved hjælp af aktive ingredienser er din hud sikret optimal fugt og næring - hver dag. Denne dagcreme har en forfriskende olie/vand tekstur, der omslutter huden og efterlader den fløjlsblød, fugtet og glattere.

EN PERFEKT HUDPLEJERUTINE

Hudplejerutinen kan bestå af Life Plankton Elixir Serum og Blue Pro-Retinol Cream. Denne kombination vil give huden den smukkeste udstråling!

Biotherm Blue Pro-Retinol Cream er en fugtgivende dagcreme, der hjælper med at reducere fine linjer, rynker og pigmentpletter. Huden opleves glattere, fastere og mere tilpas.

Cremen giver fugt og fylde til huden samtidig med, at huden ser smidigere, sundere og mere frisk ud med fornyet glød.

NATTENS DRONNING

Kombinationen af Blue Retinol Night Serum med Blue Pro-Retinol Cream er til kvinde, der ønsker målrettet ansigtspleje, som mindsker pigmentpletter, rynker og fine linjer. Med tiden vil din hud synes sundere, glattere og mere fast.

HUDPLEJE TIL MANDEN I DIT LIV

Biotherm Homme Aquapower er en fugtighedsgivende serie til mænd.
Den kan anvendes af alle uanset hudtype og alder. Resultatet er en exceptionel frisk følelse. Huden er gennemfugtet, næret og får en fornyet glød.

OPLEV BIOTHERMS VIDUNDERE

Gå på opdagelse i Biotherms hudpleje til kroppen. Find din personlige kropspleje-rutine, som efterlader din hud ren, beskyttet, frisk og gennemfugtet. Lad dig friste af Lait Corporel, Lait de Douche og Biomains.

MÆRK JULEMAGIEN PÅ DIN HUD

Fine overraskelser er blot få klik væk.

Gå på spændende og magiske opdagelser med julekalenderen fra Biotherm.